המלצות בבקשה

Grandmaster KC

New member
המלצות בבקשה

אני מבקש ממכם לתת לי המלצות ל-R&B. ובבקשה לא הצד המסחרי של R&B כמו ברנדי או אשר,ויותר כמו אנג´י סטון ודיאנג´לו

אין לי זמן כל כך, אבל אני חייבת ...

קח :) alicia keyz-songs in a minor erykah badu-baduizm, mama´s gun india arie-acustic soul donell jones זה קצת אומנם, אם אני אתחבר מאוחר יותר, אולי אני אוסיף לך עוד :)

ערפדי

New member
אחי ...

לך שתיים שלוש עמודים אחורה ותראה כתבתי שם רשימה של משהו כמו 30 שירים .... תהנה מהם !!!!!!

Mc Bang

New member
אההה.. לדעתי...

Ginuwine יש לו אחלה שירים כמו: Why Did You Go Differences ועוד!... (פרסומת ממש אה?...)

Ambitionz

New member
תסביר "הצד המסחרי של R&B"

אם הבנתי נכון את ההודעה שלך בעצם מה שאתה רוצה זה סול.. אז maxwell, jill scott, bilal,amel larrieux כל דבר שלהם מאוד כללי? לא נורא, כל דבר שלהם מומלץ :) ובגלל שלא הבנתי מה זאת אומרת "הצד המסחרי של R&B" אז גם lucy pearl amerie sharissa יש המון..

Grandmaster KC

New member
אני אסביר

לא רציתי המלצות על מריה קארי או ברנדי. אני פשוט מחפש לרענן את התיקייה שלי. אני גם מעדיף soul כי פשוט נראה לי ש-R&B זה לא מה שהיה פעם.

2PAC4EVER

New member
"לא מה שהיה פעם"...פחחחח...

מה אתה הסבא מ´וורטרס אורגינל´???????????? תכף תגיד לי שאתה זוכר את הפעם הראשונה שנתת לנכד שלך סטירה...

2PAC4EVER

New member
המלצה שלי, למשהו שקט רגוע ויפה

Joe-All that I am Joe-Better days Joe-My name is Joe והזכרתי כבר את JOE???? ד"א אלו אלבומים לא שירים. תוריד הכל!

2PAC4EVER

New member
ממממממממממהההההההה???????

מממממממההההההה הקשר??????????????????????

למעלה