המלצותתתת

M a r y J a n e

New member
המלצותתתת

אז ככה אני טסה עוד כמה ימים והייתי רוצה כבר מעכשיו לארגן לי שירים כמו שצריך לטיול... לפני 3 שנים שנסעתי היה לי בפלייליסט בMP3 את: Akcent - Kylie New Day של קטרינה September - Satellites Red City של Tomer G בקיצור שירים שממש עשו לי וב כל הנסיעה שנשארו אצלי הרבה בMP3. עכשיו אני לוקחת MP4 ויש לי מלא מקום ואני רוצה להכניס שירים בסגנון דומה לאלה שציינתי, אז אני בטוחה שיהיו כאלה שידעו להתאים לי טראקים בסגנון הזה חדישים יותר... כי בכל זאת עברו מאז3 שנים.
מראש!

בבקשה מאמי ../images/Emo39.gif

Offer Nissim ft. Maya - In Your Eyes DJ DUDI SHARON feat. JOUEL - JASON Offer Nissim Feat Maya - Love Arash feat. Rebecca - Suddenly DJ Sammy - California Dreaming Sirusho - Qele Qele valentino - hayati September - Untill I die knob On my own fragma -tocas miracle Dj.oFFliNe - Love Basic Element - To You 2007 Akcent - Let's Talk About It Akcent - King of disco Untouchable 3 - That Once In A Lifetime Plastic girl - Better off alone Kim Leoni - Again Inez - On The Spot Erick E - The Beat Is Rockin Diva - The Sun Always Shines On TV Dark Angel feat. Alicia - Shy 4 Strings - Diving תהני ושיהיה לך טיסה נעימה ותעשי חיים

M a r y J a n e

New member
תודה רבה ענקית!!!!

האחרון שכתבת יצא ב2003 נכון? כי אם כן אני מכירה אותו.. אני בעקרון רוצה/מעדיפה חדשים מהשנה האחרונה אבל לא אכפת לי שיהיו גם יותר ישנים.

למעלה