המלצה

gal1983

New member
המלצה

מישהו בפורום מקביל גרם לי להזכר באוסף של רבקה זוהר שיש לי תקשיבו אתם חייבים לשמוע את רצועה מספר 4 באלבום האוסף הזה - זה ישמע לכם מוכר מאיפשהו ותחכו לסוף המטורף !!! רבקה זוהר - סיפורי סבתא ביצוע: רבקה זוהר מילים: דודיק סמדר לחן: אריאל זילבר

שלמונזה

New member
יאללה שרשור המלצות ../images/Emo168.gif

רבקה זוהר זאת ההיא מבדרך אל הכפר נכון? השיר היחיד שאני זוכרת שלה
אני רוצה להמליץ על דיסק שבשבוע האחרון נזכרתי להכיר מחדש.... גן חיות!!!! ואללה אני שמה לעצמי את הדיסק הזה בבוקר כששרון מולדאבי צורח לי באוזן "אין לי בשביל מה לקום בבוקר" אני מזדהה איתו ובכל זאת קמה... בכל מקרה דיסק נהדר השירים שם פשוט מופלאים, וירח כחול אחד השירים הכי נהדרים שיש לנו בארץ הזאת בקיצור גן חיות/שרון מולדאבי שווה המלצה! למי שאין רוצו לקנות, למי שיש מיצאו את הזמן להקשיב שוב

אם התחלנו בכאלה המלצות...

אני גיליתי מחדש את "במסיבה אצל גידו" של קליינשטיין והמועצה. בתקופה שרמי קליינשטיין עוד היה חצוף ובועט. אז אולי חלק מהטקסטים מנסים יותר מידי להישמע חריגים. אבל שיר מקסים על סטאשה , כלבי הים, קטע מוסיקלי מעולה של גידו 2, ואני תכלס, ובלי לנסות להצדיק את עצמי אוהבת ממש את "בן אלף זונות". שיא השיאים של הדיסק זה קטע שיוסי פולק מספר בו על "פשריקו". בקיצור, רמי קליינשטיין, רגע לפני שהתקלקל ונהיה כל כך פופולרי, בהחלט שווה השמעה.

porky169

New member
המסיבה אצל גידו../images/Emo134.gif

האם יש קשר כלשהו לשיר של טיפקס מפסטיגל 92 המסיבה של גודו?

טולייצ

New member
אמממ אני חייבת :)

"לא בא לה" מהדיסק החדש של שייגעצ ובכללי אחלה דיסק! באמת!

../images/Emo121.gifהמלצה אחת לי אליכם

ריקוד של מכשפים-אסי אברג'ל. אחד הדיסקים היותר טובים ששמעתי לאחרונה!

למעלה