../images/Emo73.gif ג´ואיז ברוט´ר JOEY´S BROTHER
אני מקווה שלא טעיתי בשם. אתמול התחלתי את הערב שלי בבאר הזה. הוא נמצא באלנבי, ממש קרוב לים. הכניסה אליו היא בחינם - אבל מותנית בהזמנה בבאר. אנחנו הגענו לשם כאורחים של משה המנהל - בחור סימפטי לאללה שדחף לנו בירות לגרון כאילו מדובר בפיסטוקים. יש למקום שלוש קומות - הקומה התחתונה היא מעין דאנס באר, האמצעית - באר ורחבה קטנה להתערבבות - והקומה למעלה כוללת שלושה שולחנות פול ומשחק חיצים. מה שנורא היה מיוחד בבאר הזה בעיניי הוא שהוא מעביר לך הרגשה טוטאלית של חו"ל. הרבה מהלקוחות לא היו ישראלים, הבירות היו כל מיני אירופאיות חמודות - האמת שנורא רציתי לזכור איך קראו להם כדי להמליץ - אבל מה - אחרי הבירה השלישית לא זכרתי איך קוראים לי. אז לבירה גרמנית? הדבר שהכי בולט במקום הזה הוא שהוא נורא צפוף בעיניים. הוא לא היה מלא נורא, לא היתה צפיפות, אבל הוא כל כך מקושט בכל מיני פיצ´פקעס מכל הסוגים - שהעיניים מתבלבלות. גם אחרי שעתיים שהיינו שם - עוד ראינו דברים חדשים. מכוניות צעצוע תלויות על חוטים מהתקרה, חיות מפוחלצות, לוחיות רכב מחו"ל, מראות, ציורים עתיקים, דגים זרחניים, פרסומות עתיקות - הכל. המוזיקה הייתה חביבה - כמו המוזיקה ששמים בערך בכל מקום ביום ששי - האנשים היו סבבה. קצת מבוגרים בעיניי (בגיל 23 הייתי צעיר הלקוחות) ככה שלרקוד בקהל כזה לא הייתה אופציה - אבל המקום לגמרי מומלץ. באר -
יש הכל. תנסו את הבירה עם הצמחים. שווה. מוזיקה -
סטנדרטית ומקפיצה קהל -
נורא חו"לי כניסה -
ביום ששי ב 24:00 נכנסנו תוך דקה וחצי. בודקים תעודות זהות לילדודע´ס. עיצוב -
פשוט חגיגה לעיניים. מי שאוהב עיצוב מינימלי - שלא יגיע צוות -
הברמנים מפחידים חיצונית - ונראים כמו בריונים רוסים. אחרי שנרגענו מהפחד והתחלנו להתקשקש - גילינו שהם חביבים לאללה. ובעל המקום - נהדר. (תודה על הבירות ד"א, משה) סה"כ -
וחצי. אפשר לרקוד, אפשר לקבל שקט, אפשר לשבת על הבאר, אפשר לשחק פול. אווירה נורא מיוחדת, ולסיכום - שווה.