המלצה

muadd1b

New member
המלצה

אח שלי בגיל 12 (עולה לכיתה ז) מחפש גלשן הוא בערך שנה גולש.הוא ברמה משתפרת עכשיו בערך בינוני הגובה שלו 1.48 הוא פעם בשבוע בהדרכה התקציב 1300 תודה רבה לעונים

cyb3rmaniak

New member
הוא גולש רק בהדרכה?

הוא עושה איזה קורס או משהו כזה? יש לו גלשן משלו כרגע? או שהוא מחפש לקנות את הגלשן הראשון שלו?

muadd1b

New member
הוא

כולש בהדרכה מדי פעם ביום שישי ושיהיה לו גלשן הוא יגלוש יותר וכן גלשן ראשון תודה על העזרה

cyb3rmaniak

New member
אני מניח שבהדרכה הוא גולש על

פאנבורד, ולא על גלשן "רגיל". אם זה באמת המקרה, כשהוא יעבור לגלשן משלו יהיה לו טיפה יותר קשה כי גלשן "רגיל" מציף פחות בגלל שהוא קצר יותר. הוא צריך גלשן בגובה 1.65 מ' בערך (בערך "5'5). מומלץ ללכת על גלשן יד שניה. הדבר הטוב ביותר זה לשאול את המדריף שלו איזה גלשן הוא מציע לקנות. הוא מכיר אותו טוב יותר ויודע באיזה רמה הוא ומה יתאים לו. אה, ועוד נקודה למחשבה- יכול להיות שעדיף לקנות אותו בחנות שמוכנה לקחת מכם אותו אחרי כמה זמן ולתת לכם זיכוי כדי לקחת גלשן אחר, כי אם הוא גולש שנה רוב הסיכויים שהוא ישתפר מהר יחסית וירצה גלשן קצר יותר. זה יהיה יקר יותר מלקנות ממישהו, אבל תהיו בטוחים שאם היו לו פיצוצים- הם תוקנו, וכשתרצו להחליף את הגלשן יהיה לכם קל יותר. מאיפה אתם?

muadd1b

New member
הוא גולש

הוא גולש שם על גלשן ספוג ארוך כחול של "סנסט" משהו כזה . אתה יוכל לתת לי שמות של חנוית טובות כאלה ?(לא חייב להיות באזור שלנו) אנחנו מכפר סבא תודה רבה על העזרה

cyb3rmaniak

New member
הגלשן "ספוג" הזה, זה פאן בורד.

הוא בערך באורך 2 מטר וקל מאד ללמוד עליו. כשהוא יעבור לגלשן רגיל הוא יצטרך להתרגל קצת לגלשנים קצרים יותר. כפר סבא?... המממ.... בנתניה יש את Beach House ליד התחנה המרכזית (אם אני זוכר נכון את השם). יש להם גם גלשנים יד שנייה. יש את המפעל של Blitz ברשפון - http://www.blitz.co.il (מרחק של איזה חצי שעה נסיעה מכפר סבא). יש להם עשרות גלשנים יד שנייה והם גם מוכנים שתקחי גלשן ותחליפי אותו אחרי זה, אם בא לך. יש יותר מדי חנויות בהרצליה ותל אביב, אז אם את רוצה עוד, שלחי לי מסר.

ירדן717

New member
יש גם בהרצליה פיתוח איפה שהוא..

חבר שלי קנה שם יעד שניה ב1400 שקל והיה מרוצה.

למעלה