המלצה??????

טייס13

New member
המלצה??????

משהו יכול להמליץ לי על סימלטור משאיות טוב מאוד הכולל גרפיקה מעולה ומשאית טובות (לא תחרויות...) חוץ מking the of road תודה. מישהו מכיר את המשחק kuma/war ראיתי שזה משחק מעולה. אשמח לקבל פרטים עליו, והאם יש אותו בארץ/ מחיר וכיצ"ב. תודה מראש, טייס13.

טייס13

New member
שכחתי לכתוב שהאם יש סימולטור של

אוטובוסים שנוהגים בכיף??????. ושוב תודה.

p i c k l e

New member
חחח קצת מוזרה השאלה אבל....אמ....

אני אבדוק ואגיד לך....פעם ראשונה אני שומע על מישהו שמחפש סימולטור משאיות....

p i c k l e

New member
מצאתי משחק מרוצי משאיות אני יכול

אז קח לינק לתמונות שלו ואם אתה רוצה להשיג אותו אני יכול להגיד לך איך אבל אני לא חושב שכדי לדבר על הדרך כיצד להשיג כאן פשוט שלח לי הודעה בפרטי אם תרצה הסבר או שאתה תוכל להסתדר לבד....זה לא בעיה כל כך....

Nighthawk ok

New member
18_Wheels_Of_Steel_Across_America

זה לא הדבר הכי מדהים שיש אתה נהג מסאית בארה"ב ואתה צריך להעביר סחורות ממקום למקום נחמד

טייס13

New member
תודה רבה ואם ברצוני לקנות אותו יש

לך מושג על מחיר, אם הוא בארץ ואיפה?, אתרים עם תמונות ועוד פרטים. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.

AIon Dori

New member
שאלה לי אליך

איך אני מתדלק ומתקן את המשאית? אני עומד עם המשאית בסימון ומופיע לי חלון אך משם אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

Donatelo

New member
תשובה ושאלה

אתה צריך ללחוץ על כפתור GAS בחלון. המשחק הזה אבל ממש מעצבן אותי, עד שהצלחתי להגיע בזמן לאיפה שאני צריך להוריד את ה trailer עם הסחורה, צריך לנסוע reverse ובדיוק לנקודה מסויימת. אני פשוט לא מצליח להחנות אותו. עצות? (אגב זה משחק ממש נחמד, גם זה וגם הגירסה הישנה Hard Truck)

טייס13

New member
בעיה קטנה

אני הורדתי את הדמו מהאתר של המשחק ולאחר כמה משחקים הוא פשוט לא עלה לי ושאל אם אני רוצה לקנות אותו. האם משהו מכיר אתר שאפשר להוריד את הדמו של המשחק "לתמיד"? ושאפשר לשחק בו. אשמח לקבל קישורים ואתרי אינטרנט. תודה מראש.

fridmanyair

New member
הגדרת כפתורים

יש לך אפשרות להגדיר את הכפתורים בתוך האפשרויות של המשחק.

Donatelo

New member
מה לגבי השאלה

מה לגבי השאלה המקורית השנייה גם אותי מעניין לדעת האם יש סימולטור של אוטובוסים ואני גם מוסיף עוד האם יש סימולטור של אוניות?

p i c k l e

New member
פששש...אנשים פה נדפקו רצח....כל

אחד מחפש סימולטור מהחלל החיצון...אחד סירות ואוניות אחד משאיות אחד צוללת...מה החרטא הזה....סימולטור הכוונה למטוסים גם שהמשמעות היא כל דבר שמדמה משהו במציאות....

Donatelo

New member
הסימולטור

הסימולטור משאיות הזה דפוק. עד שסוף סוף מגיעים איתו למקום שצריך המשאית מתקלקלת, וצריך להתחיל את כל הקריירה מהתחלה.

למעלה