המלצה..

Blueberry Kiss

New member
המלצה..

מאד ממליצה על העיתון "מנטה" , שעוסק הענייני בריאות...אמנם לא תמיד באפילפסיה אבל יש דברים מעניינים. אתמול נתקלתי שם בשני דברים שקשורים לאפילפסיה. קודם כל סיפרו על הורמון בשם מלטונין שמשומש בעיקר ל"אנטי טייג'ינג". ההורמון הזה משפר את איכות השינה , הוא יכול להוריד כולסטרול ולחץ דם וגם להאט את ההזדקנות ולמנוע או למתן מחלות כמו סרטן, אלצההימר אפילפסיה ועוד- לא יודעת עד כמה זה מוכח מדעית, אבל זה כתוב. הדבר השני שקראתי זה שלחולי אפילפסיה אסור לעשות עיסוי בעשבי מרפא- מורחים את האדם בשמן וטופחים עליו קלות עם שק שמכיל עשבי מרפא מחוממים. זה אסור לחולי אפילפסיה, לנשים בהריון ולבעלי לחץ דם גבוה...ואני מאד תוהה למה זה אסור לחולי אפילפסיה

ufo11

New member
זה באמת מעניין... צריך לבדוק אודות

העניין הזה:) אחחח... איזה מותק:)

qt1

New member
מותק זה עיתון יקר ואיכותי../images/Emo10.gif

הלוואי שהיה לי כסף לרכוש אותו , בזמנו היו קטעים ממנו ב YNET , היום אני לא בטוחה כי אני לא מבקרת שם כבר המון זמן. שיורידו מחירים , יש על מה לדבר...

Blueberry Kiss

New member
אני מסכימה איתך שהוא עיתון יקר...

אבל מצד שני הוא יוצא רק פעם בחודש ככה שזה לא כמו "לאשה" שדורש 15 ש"ח כל שבוע.. למרות שלדעתי עדיין זה לא הוגן שהוא כל כך יקר..אז מה אם זה רק פעם בחודש? הוא לא ממש שונה בגודלו מ"לאשה" ועולה כמעט פי שתיים יותר.

qt1

New member
אז בינתיים הוא ישאר על המדפים../images/Emo31.gif

ומדי פעם ייצא לנו להציץ בו... מה לעשות! מצב נתון

hashy

New member
כשעשיתי את המנוי הוא עלה לי 18 ש"ח

לגיליון (לחודש). זה העיתון היחידי שאני מנויה אליו ואני שואבת ממנו המון. אם יש משהו שמעניין מישהו - תגידו.

hashy

New member
הוא אכן עדיין ב Ynet - לכל המעונין

להלן הקישור. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1209,00.html.

למעלה