-המלצה-

דוסית1

New member
-המלצה-

לכל חובבי הסאטירות למינהם וכן גם לאלו שדי מתקשים למצוא את ההבדל ביננו לבין אלו שבחוץ... הייתי רוצה להמליץ על הספר "מנחם גרילק סוגר חשבון" של הסופר הכתב והסאטיריקן מנחם גרילק. מה בספר? "אוצר של סיפורים הומוריסטים קצרים, המלווים באיוריו הקולעים של הצייר יוני גרשטיין, מטובי הקריקטוריסטים בישראל. סיפורים ואגדות מעלי צחוק ודמע מהווי חיינו בישראל..." מומלץ מאד!

BigKay

New member
היא גם כותבת רוב הודעותיה בהומור

וכנראה שהיא אוהבת הסגנון.. והשאר נשאיר לה להסביר..

דוסית1

New member
אני חפה מכל נגיעות אישיות...

אתמול היתה הפעם הראשונה שבה קראתי את הספר והחלטתי להמליץ עליו גם לקוראי הפורום. להזכירכם, זו אינה הפעם הראשונה שאני ממליצה על ספר.... (ושירגעו כל רודפי הבצע! אין צורך בממליצים נוספים! אני עושה את העבודה מספיק טוב... :)

aesh50

New member
תרשי לי לחלוק עלייך!

הספר המדובר בנוי על מערכונים שהקו המרכזי בהם הוא ויכוח בין חילוני לחרדי שכשבסוף יד החרדי על העליונה, סוג ספרי ההומור האלו מקומם בהסטוריה של תקופת נתן גילרנטר, כיום ההומור הפופולארי והמומלץ הוא כמו הספר "אחרי הכל" של העיתונאי קובי אריאלי שבהומור שנון מעביר ג"כ ביקורת פנימית על דברים שבתוך הציבור שלנו, ולא רק ביקורת כלפי השונה מאיתנו שזה הציבור החילוני, וזה מבלי לפגוע בזכותינו להעביר ביקורת גם על הציבור החילוני ובמיוחד כשמדובר בביקורת צודקת, אבל זה בתנאי שזה יהיה "גם" ולא "רק" עליהם.

דוסית1

New member
זכותך לחלוק עלי...

אך עליך לזכור שלכל ספר מטרה משלו, יתכן שהספר שאני מדברת אליו מפנה יותר לאלו שנפעמים שהמתרחש מחוץ למחננו וממחיש להם עד כמה הם טועים לעומת הספר שאתה מדבר עליו שמפנה לקהל החזק יותר ומציג בפניו את האירוניה השולטת לעיתים בצורת החשיבה שלו או בדרך בה מתנהלים חייו... בכ"א אני נהניתי מהספר. ואחרי המלצתך(?) אנסה להשיג גם את הספר שאתה דברת עליו ולהשוות בין השניים.

בוץ XTRA

New member
מה משנה על מי הביקורת

העיקר שהספר הומוריסטי ומצחיק ונכתב על ידי אנש.

למעלה