המלצה

nazmps

New member
המלצה

היי, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטאלית...ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני עושה זאת....אז אם תוכלו בבקשה להמליץ על משהו....אני לא מבין בזה הרבה...אז אם תוכלו להגיד לי מה בדיוק אני צריך לחפש במצלמה דיגטאלית.... עד 600 שקל אם אפשר.... כמו כן אני מצרף לכם קישור למכרז שמציעים מצלמה דיגטאלית...תאמרו לי בבקשה אם המצלמה המוצעת כדאית : http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1159535 תודה והמשך שבוע נפלא...

arnond

New member
אין חיה כזו (עדיין)

לא תמצא מצלמה באיכות סבירה בפחות מ 1000-1500 ש"ח וגם אז, רוב המצלמות יהיו מיד שניה או מדגם שכבר מזמן לא מייצרים. המצלמה הזו היא לא 3MP. היא 2MP, לפי המפרט - 1600X1200 ורק במתיחה/ניפוח הקובץ, מגדילה ל 3MP - שווה ערך להגדלה במחשב, אבל ברדך כלל באיכות ירודה. ואיך יודעים שלא ממש כדאי, למרות שעשרות ואולי מאות כבר קנו אותה ? פשוט: אין אף תמונה לדוגמא מסוג המצלמות הזה. משמע: אין מי שרוצה להראות את התוצאות בפומבי. לעמות זאת, תמונות ממצלמות אמיתיות תראה בכל פורום שמכבד את עצמו וגם באתרי הביקורות. אז בקיצור, מצלמה קונים מחברה שמייצרת מצלמות (קנון, ניקון, אולימפוס, מינולטה וגם אולי HP אם ממש לחוץ בתקציב).

פלטרון

New member
אם תחליט להעלות תקציב ל-900 ש"ח

אז אוכל להמליץ לך על הדבר הכי קרוב שניתן לומר שמצלם ... HP720 קח בחשבון הוצאות נילוות - כרטיס זיכרון + בטריות נטענות ומטען + נרתיק למצלמה = עוד כ-400 ש"ח .

למעלה