המלצה

mr oysterhead

New member
המלצה

הרכב פיוז'ן ישראלי שהיום לא מתפקד יותר. כמו כולם בגלל עזיבת אחד החברים לארה"ב
. הופיעו בפסטיבל הג'אז ואולי חלקכם זוכרים ומכירים אותם. ZONZEE פרטים עליהם יש באתר הזה וקטעים להורדה יש בדיוק כאן

adi2luz

New member
תיזהרו

הורדתי קטע והוא כמעט דפק לי את המחשב!!! ראו הוזהרתם.

mr oysterhead

New member
????

אני יכול לשלוח, באייסיקיו למרות שאין סיבה שזה יקרה, כי MP3 דוט קום אתר חוקי לחלוטין.

adi2luz

New member
ממש מוזר

יכול להיות שהמחשב שלי פשוט עושה בעיות. אין לי אייסיקיו אבל יש לי קאזה...

locnar

New member
זונזי

להקה מגניבה... ראיתי אותם בהופעה בהייניקן הבימה לפני איזה 4 שנים... הם ניגנו אז עם קלידן אחר בשם עדי גולדשטיין (שהיה גם הקלידן של קונפיוז'ן לפני רוסלן...). יש להם בסיסט ומתופף חיות, ודרור הגיטריסט פילר ובעל טעם משובח. הרפרטואר שלהם טוב, אבל את הדיסק לא שמעתי... דרך אגב, לפני כשנתיים פגשתי את עוצי (המתופף) בעת שעבדתי כמנהל מכירות בסוכנות ביטוח, והוא עבד קומה אחת מעלי בטלמרקטינג... מסתבר שהוא שהה זמן ממושך בארה"ב ודי הצליח - הקליט עם סטיב ואי וכו', אבל חזר ארצה כי לדבריו הוא "לא הסתדר עם המנטליות שם". בכל מקרה, אני גם לא הצלחתי להוריד מmp3.com - זה מוריד לי קבצים שנראים כמו אמפי, אבל שוקלים רק איזה 200 קילובייט ולא מתנגנים... אולי צריך להרשם באתר בשביל להוריד?????????????

mr oysterhead

New member
אתה צריך ללחוץ על כפתור הdownload

לא על הכפתורים של- LO FI PLAY או HI FI PLAY הכפתור של הדאון לואד הוא צהוב עם חץ כלפי מטה לידו כתוב download ואחריו גודל הקובץ

locnar

New member
כן, זה ברור.

זה מה שעשיתי, אבל כמו שאמרתי, ירדו קבצים של 200kb שלא מתנגנים...

למעלה