המלצה

guystar

New member
המלצה

לא יודע מי מכיר ומי לא, אבל קיים דיסק בשם "הערב מחזמר"/"קול נדרי" עם דודו פישר וריטה, ניתן להשיג בדרך כלל תחת "דודו פישר" בחנויות מוסיקה.זו הקלטה של מופע שהתקיים בהיכל התרבות בשנת 1991 תחת אותו שם. למרות שאני כבר מכיר אותו די הרבה זמן חזרתי אליו השבוע והתרגשתי שוב- יש בו גם את המחזמר "כל נדרי" וגם רפרטואר מחזות זמר שונים.למרות שאיכות ההקלטה לא עומדת בסטנדרטים של היום וזה לא ברודווי- החוויה נשארת מענגת והביצוע של ההפקה פשוט מעולה."כל נדרי" הוא ממש שילוב של חום יהודי עם טון לאונרד ברנשטייני( אם כי מעט קודר).מומלץ בחום. יש עוד מישהו שהאזין לו?

תגלית

New member
יש לי את הדיסק...וגם אני אוהבת אותו

אך למיטב הבנתי - אין מחזמר שנקרא "כל נדרי" - זהו הלחן של תפילת יום כיפור.... מחצית הערב הוקדש לשירי חזנות (שהרי דודו פישר התחיל את הקריירה שלו כחזן) ומחצית לשירי מחזמר...

אוי זה דיסק ממש יפה

גם אני חזרתי אליו לפני שבוע ואני מתה על השיר האחרון בכל נדרי הוא ממש מרגש וגם שיר 5 ברח לי השם עכשיו

tommy walker

New member
לא צריך להיות קטנוניים....

למחזמר שנמצא בדיסק קוראים "קול נדרי" ואליו הוא התכוון , ושם התפילה ביום כיפור (שאף היא כלולה במחזמר) נקראת "כל נדרי". אם יש לך את הדיסק אני מתפלא עליך שאת אומרת שמחצית הערב הוקדש לשירי חזנות..... אלו ממש לא שירי חזנות!!!! את המילים לשירים כתב אבי קורן ואת הלחן לאלו שיפרין וחוץ מתפילת כל נדרי שלקוחה מתפילת יום כיפור (וזה גם ההקשר שלה בעלילת המחזמר) , אין שום קשר לחזנות... אני אישית חושב שיש שם כמה שירים ממש ממש נפלאים שלדעתי מאוד כדאי לעשות להם קאם-בק (לא שאי פעם הם היו פה כדי לעשות להם קאם-בק,אבל לא משנה.....). זהו.שלום.

Hippie Jeannie

New member
אני דווקא התאכזבתי ממנו.

השירים טובים, אבל הביצוע מרדיםםםםםםםםם zzzzzzzzzzzzzzzzzz

למעלה