המלצה?

siriusgirl

New member
המלצה?

שלום לכולם,

ההורים חוגגים בקרוב יום נישואים (25) ואני רוצה להזמין להם מקום במסעדה, אלא שזה לא תחום ההתמצאות שלי.
אני מחפשת מקום סופר איכותי (שניהם מבינים באוכל), כשר למהדרין (זה האתגר ), בשרי (אבל לא מקומות שהם "גריל משודרג". כלומר, אבא שלי יהנה מאד ממקום שמשקיע בבשרים נטו ואז התוספות הן סטנדרטיות-אורז/תפו"א רגילים, שזה מה שראיתי בתפריטים ברשת עד כה, אבל אמא שלי לא תהנה מזה. היא יותר טיפוס של ה"מסביב". אבא שלי שונא חלבי ודגים אז הכיוון הוא בשרי), באזור המרכז (ת"א והאזור. בשביל משהו ממש טוב, יש מצב שאצליח לארגן) ו-אין לי מושג אם זה אפשרי, מקום שאוכל להזמין מראש עבורם והחיוב ירד מהחשבון שלי (יש בכלל אפשרות כזו?)

תודה רבה מראש לעונים

קליטו

New member
ודאי שזה אפשרי

בכסף הכל אפשר.
השאלה, אם אתם משכירים את כל המקום, או תירצי איזה פינה שקיטה בשבילכם.. אולי עדיף מסעדה שסגורה במוצ"ש.. או באיזה ישוב שקט

מיקי*

New member
תסתכל באתר rest ואתה יכול גם לפנות לפורומי

אוכל ומסעדות כאן בתפוז
בהצלחה!

צפוני1983

New member
אוכל זה קצת פחות התחום שלנו אבל...

בס"ד.

כמו שכתב רבנו באתר rest יש המלצות טובות ואפשר לסנן לפי כשרות או למהדרין... [URL]http://www.rest.co.il/Search.aspx?types=3%2c4%2c16%2c75%2c28%2c32%2c44&kosher=3&regions=4&city=172&page=2[/URL]

אממ אם בשרי אבל לא סטייקים אז אולי בתחום המבושל מזרח ארופאי\ בוכרי\ פרסי\ מזרחי\ ים תיכוני\ סיני וכו' וכו'....
לגבי תשלום עם כרטיס אשראי לא צריכה להיות בעיה תתאמי איתם מראש ותשימי לב על מה מחייבים אותך שזה יהיה הגיוני.....

למעלה