המלצה...

Psyco

New member
המלצה...

תמליצו לי בבקשה על סקריפט טוב לאופרים (מנהלי ערוצים ) בבקשה...

havlaz

New member
תבנה.. זה לא מאוד מסובך

בעקרון אני בניתי אחד בשביל האופרים בשרת שלי אבל מחוץ לרשת שלנו הוא לא יעיל מכוון שהוא מקבל את ההודעות על המשתמשים וכל מה שקורה מהשרת מהסרביסס (סרביסס פרטי), ולא מהשרת. בעקרון מה אתה צריך? חלון עם אנשים, מתי שיש התחברות, אתה מוסיף אפשר לעשות עליהם כפתור ימני לתת קיל או דברים כאלה.. לא יותר מדי רק שלא תוצף בנוטיסים

¥Pol

New member
נראה לי שהוא התכוון אופים

הוא כתב "מנהלי ערוצים", ולבנות סקריפט לאופים זה ממש קל (וברוב הסרביסס הפקודות הרגילות אותו דבר)

havlaz

New member
הא טעות שלי ../images/Emo6.gif

נו מה הבעיה, בכל סקריפט נידח יש ניהול ערוצים.. מה בכלל מנהל ערוץ צריך?
קיק?
בכל מקרה, אני עובד עם מיולז, מעולה לדעתי. (שחכתי תכתובת ואני עצלן, כנסו ללינקים)

¥Pol

New member
מעולה ?

לא הבנתי למה כל כך הרבה אנשים מתרגשים מהסקריפט... לא נראה לי ברמה ממש מי יודע מה... אני משתמש במירק רגיל עם שטויות שאני כותב לי...

havlaz

New member
אני דווקא אוהב אותו...

למרות שבקלות יכולתי לקחת קודים מכל הבוטים שמפוזרים לי על דיסקים
אבל מצאתי את עצמי מול סקריפט די חביב, מה כבר שאני רגיל אליו
אין פה התלהבות, הוא ביקש המלצה, לא כולם מסתדרים עם מירק רגיל.. אין לי כוח/זמן לבנות סקריפט מהבסיס, כמובן שאצלי מיולז זה לא מיולז, יש עליו עוד 7 רימוטים פרטים
בעצם... אולי אז באמת אני יעבור למירק רגיל

¥Pol

New member
לא ראיתי במיולז

שום דבר שנראה קשה או לוקח הרבה זמן לבנות חוץ מהמערכת קלונים אם אני זוכר נכון... (אני לא יודע סוקטים אז אולי בגלל זה) וזה גם מעצבן כי נגיד אתה רוצה לשים אינפוט, אז הוא תמיד נדפק בגלל שגם יש אחד של המיול ואז שום דבר לא עובד ואתה צריך להתחיל לחפש בקודים הארורים את האינפוט שלו כדי למחוק... בקיצור כאב ראש לתכנת על סקריפט שכבר מתוכנת...

havlaz

New member
קלונים די קל ../images/Emo6.gif

כל אחד וטעמו האישי....

למעלה