המלצה! בירה קרה באמצע היום, נגיד באמצע שיעור ביולוגיה מולקולרית, מומלץ בחום! ממש צחוקים.
ד דסדס New member 4/3/08 #1 המלצה! בירה קרה באמצע היום, נגיד באמצע שיעור ביולוגיה מולקולרית, מומלץ בחום! ממש צחוקים.
פ פלפל חריףף New member 4/3/08 #2 מצטרף להמלצה! לפני שבועיים האגודה אצלנו ארגנה בירה מהחבית, קיבלנו קופונים ושתינו בירה ב-12 בבוקר...בירה קרה ומרעננת מעולה והאפקטים שהיא עושה בשיעור בכלל שווים את הכל!
מצטרף להמלצה! לפני שבועיים האגודה אצלנו ארגנה בירה מהחבית, קיבלנו קופונים ושתינו בירה ב-12 בבוקר...בירה קרה ומרעננת מעולה והאפקטים שהיא עושה בשיעור בכלל שווים את הכל!
ד דסדס New member 4/3/08 #3 תאחלס אצלינו זה גם דוחן, יוזמה של האגודה. שליש בעשרה שקלים. מחר אחרי בוחן אני וחברה מתכוונות להשתכר על הדשא בצהריים...
תאחלס אצלינו זה גם דוחן, יוזמה של האגודה. שליש בעשרה שקלים. מחר אחרי בוחן אני וחברה מתכוונות להשתכר על הדשא בצהריים...
נ נרקי New member 4/3/08 #4 ../images/Emo91.gif לא לשתות בירה באמצע היום... חבל על הכבד מה בירה מה? מילא וודקה.. אבל בערב!!!!!!!!!
../images/Emo91.gif לא לשתות בירה באמצע היום... חבל על הכבד מה בירה מה? מילא וודקה.. אבל בערב!!!!!!!!!
ד דסדס New member 4/3/08 #6 תתפלאי איך זה מפיח חיים ביום משעמם! אין לי צורך בהישתכרות מוחלטת <רוב הזמן> אז בירה זה מינון טוב של אלכוהול...
תתפלאי איך זה מפיח חיים ביום משעמם! אין לי צורך בהישתכרות מוחלטת <רוב הזמן> אז בירה זה מינון טוב של אלכוהול...