המלצה

D Artist

New member
המלצה

לונדון כפי שכולנו יודעים מאוד יקרה אבל אני נתקלתי בבית מלון ממש נחמד וזול (חדר יחיד 35 פאונד וזוגי 50) שקרוב למרכז אז רציתי להמליץ לכולכם עליו הוא נמצא ב GREEN LANES 657 והטלפון שלהם הוא 02083476015

noa scotland

New member
איזו השקעה! כנראה שממש, ממש נהנית שם

אחרת קשה להבין את ההצפה. מילא בפורום טיולים בחו"ל - זה עוד נראה תמים. מילא ש-40 דקות נסיעה למרכז הפכו אצלך ל-20 כדי להדגיש קרבה (לא מדוייקת) למרכז. אבל למה כאן???

jonbaum

New member
לא רק זה

ה"מלון" הזה הוא בעצם כמה חדרים שנמצאים מעל אולם שמחות של יוונים. את מתארת לעצמך את המסיבות שנמשכות שם עד לשעות הבוקר?

noa scotland

New member
יונתן, הלוא תבוש על האפליה!

למה הזכרת רק יוונים? למה הגזענות? הניסוח המדוייק הוא: Through the years, it plays host to the Greeks, Turks, Asian, Indian, blacks’ e.t.c

D Artist

New member
נועה

אני רואה שהרבה ישראלים מחפשים פה בפורומים בתי מלון זולים בלונדון אז הנה אני מציעה אחד, יש אנשים שזה עוזר להם ומי אמר מלכתחילה 40 ד' שנהפכו ל20? התחנה הקרובה נמצאת על קו פיקדילי, ומשם למרכז לא צריך לקחת יותר מ20 ד' ברכבת התחתית

jonbaum

New member
כדי ליישב את הסיכסוך

בדקתי באתר tubeplanner.com ושם נאמר שנסיעה מ-Turnpike Lane ל-Picadilly Circus אמורה לקחת 22 דקות. בביקור האחרון שלי בלונדון אני השתמשתי הרבה בקו הזה, כי גרתי אצל קרובים ב-Arnos Grove ואפשר לומר שהוא אחד הקוים היותר יעילים ואמינים בלונדון, בעיקר בגלל שהוא משרת בין היתר את הית'רו. אפילו ביום ראשון יש רכבת כל 2 דקות בערך.

TrigATUSA

New member
אמין? מהיר?

ג'ון, אני חושש שהציפיות שלך מהחיים די נמוכות בשלוש פעמים האחרונות שאני או מישהו מהחברים שלי הסתמך על ה PICADDILLY כדי להגיע לשדה התעופה זה נגמר בכמעט החמצת טיסה / הגעה לבית באיחור של שעה וחצי

TrigATUSA

New member
וכדי להוסיף קצת שמן למדורה ../images/Emo8.gif

אז לפי האתר הבא: http://journeyplanner.tfl.gov.uk/ שהוא האורים והתומים לחסרי חוש כיוון שכמותי, המסע מהמלון הנ"ל לתחנת פיקדילי (כולל הליכה, המתנה לרכבת) בשעות השיא ייקח בין 33 ל 37 דקות

jonbaum

New member
כמי שנסע יומיום בתחתית של טוקיו

במשך שש שנים, הציפיות שלי לא נמוכות בכלל. אני רק יודע שבביקורים האחרונים שלי בלונדון גרתי אצל אותם קרובים ב-ARNOS GROVE וכל הזמן השתמשתי ב-PICCADILLY LINE והיה פיקס. הרבה יותר טוב מהאסון שנקרא ה-NORTHERN LINE למשל.

D Artist

New member
lines

it's o.k if they want to spend more money and go to a hotel at golders green which as you said is on the northen line which is shit and not so close to the center its their money..they can do whatever they like with it

למעלה