המלצה - loud rocks

המלצה - loud rocks

אומנם זה דיחסק ישן( יצא כבר ב5 לספטמבר 2000)* אבל אם מישהו קצת עוקב מידי פעם אחרי ההמלצות שפעם בחודש בערך אני זורקת פה, יבין שזה מאד מתקשר, וגם מי שלא וסתם חדש למוזיקה שחורה אני חושבת ששווה להביא שמיע בדיסק הזה. הידסק הוא דיסק אוסף של הרכבי ראפ שהיו בLOUD לייבל ,wu tang,the alkaholiks,Xzibit, Mobb Deep, Big Punisher, and Dead Prez. שעבדו על שירים בשיתוף עם להקות רוק,וניו בריד כגוון system of a down,incubus,seven dust ועוד... אומנם זה לא פעם ראשונה שעושים את השילוב של ראפ עם אלטרנטיבי, זה נעשה קודם לכן בלהקות כמו everclear,sooty grooves, ובפסקול של Judgment Night ב93 וספציפית את השיתוף של להקות כאלה עם להקות כאלה, נעשה קודם לכן עם alkholiks ו suger ray בקיצרו הסגנון של הדיסק הוא ראפ- מטאל, "ראפ-קור"´ והלהקות וההרכבים הפיקו, ונגנו את כל הדיסק. רשימת שירים: shame-System Of A Down / Wu Tang Clan Make Room- sugar ray/alkhaoliks Wu-Tang Clan Ain´t Nuthing ta F´ Wit -Tom Morello / Chad Smith / Wu Tang Clan Hip Hop -Static-X / Dead Prez Los Angeles Times - Endo / Xzibit Shook Ones Part II -Everlast / Mobb Deep Only When I´m Drunk -Crazy Town / Tha Alkaholiks What U See Is What U Get - Sevendust / Xzibit How Bout Some Hardcore - Butch Vig / MOP For Heavens Sake 2000 -Ozzy Osbourne / Tony Iommi / Wu Tang Clan Caribbean Connection - Shootyz Groove / Big Punisher Survival of the Fittest - Sick Of It All / Mobb Deep Still Not a Player - Incubus / Big Punisher בכל מקרה, אני ממליצה בחום על הדיסק , בייחוד אם אתם אנשים שאוהבים דברים קצת שונים ולא רק מיין סטרים היפ הופ.

אם כבר ....Judgment Night../images/Emo70.gif

אם כבר ציינתי משהו בקשר לזה ואם אני כבר נותנת המלצה כזו אולי כדאי שנאי יחזור למקור ויתן גם אותו... זהו פסקול של סרט, שנעשה גם ב"ראפ קור" ( שילוב של ראפ ומטאל) שוחרר בשנת 93. ובאמת זו היתה פעם ראשונה ששמעו טראקים ששילבו שירי רוק מוכרים אם שירי היפ הופ. הסרט עצמו היה די פיקשוש הוא לא הצליח,אבל בעוד הסרט נכשל הפס קול שלו נמכר בעשות אלפי עותקים ומהר מאד הגיע לסטאטוס של תקליט זהב. הגימיק השני פה מעבר לרעיון היה להכניס הרבה חשיבה לתוך השילובים,כדי להפיק שירים אנרגטים שישמעו טוב. Just Another Victim - Helmet / House of Pain Fallin - Teenage Fanclub / De La Soul Me, Myself & My Microphone - Living Colour / Run DMC Judgment Night - Biohazard / Onyx Disorder - Slayer / Ice T Another Body Murdered - Faith No More / Boo Yaa TRIBE I Love You Mary Jane -Sonic Youth / Cypress Hill (השיר שלי) Freak Momma - Mudhoney / Sir Mix A Lot Missing Link - Dinosaur Jr. / Del Tha Funkee Homosapien Come and Die - Therapy / Fatal Real Thing - Pearl Jam / Cypress Hill טוב בכל קמרה ממליצה על 2 הדיסקיםה אלה קצת גיוון לא הזיק לאף אחד. בוקר אור! וכבודוש, ליאתוש.

ואם כבר...Judgment Night

אם כבר ציינתי משהו בקשר לזה ואם אני כבר נותנת המלצה כזו אולי כדאי שנאי יחזור למקור ויתן גם אותו... זהו פסקול של סרט, שנעשה גם ב"ראפ קור" ( שילוב של ראפ ומטאל) שוחרר בשנת 93. ובאמת זו היתה פעם ראשונה ששמעו טראקים ששילבו שירי רוק מוכרים אם שירי היפ הופ. הסרט עצמו היה די פיקשוש הוא לא הצליח,אבל בעוד הסרט נכשל הפס קול שלו נמכר בעשות אלפי עותקים ומהר מאד הגיע לסטאטוס של תקליט זהב. הגימיק השני פה מעבר לרעיון היה להכניס הרבה חשיבה לתוך השילובים,כדי להפיק שירים אנרגטים שישמעו טוב. Just Another Victim - Helmet / House of Pain Fallin - Teenage Fanclub / De La Soul Me, Myself & My Microphone - Living Colour / Run DMC Judgment Night - Biohazard / Onyx Disorder - Slayer / Ice T Another Body Murdered - Faith No More / Boo Yaa TRIBE I Love You Mary Jane -Sonic Youth / Cypress Hill (השיר שלי) Freak Momma - Mudhoney / Sir Mix A Lot Missing Link - Dinosaur Jr. / Del Tha Funkee Homosapien Come and Die - Therapy / Fatal Real Thing - Pearl Jam / Cypress Hill טוב בכל קמרה ממליצה על 2 הדיסקיםה אלה קצת גיוון לא הזיק לאף אחד. בוקר אור! וכבודוש, ליאתוש.

TeeAnTee

New member
../images/Emo45.gif נשמע ממש טוב...

לאוד רוקס שמעתי לפני שנתיים בערך לא זוכר הרבה מזה, מבטיח לבדוק את הג´אג´מנט נייט
.

למעלה