המלצה

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
המלצה../images/Emo91.gif

שלום לכולם, קודם כל יש לי רישיון כבר כמעט 4 חודשים, ותוך 19 שיעורים הוגשתי לטסט ראשון ועברתי אותו... איך עשיתי את זה
פשוט עשיתי שיעורים של שעה, בבית ספר נהיגה שלמדתי בו מלמדים רק בשיטה הזאת, הם עשו מחקרים והם הגיעו למסקנה ששיעורים כאלה הרבה יותר יעילים, ואני באמת חושב שהם צודקים, הרבה אנשים עברו אצלהם טסט ראשון והם לא למדו יותר מ-25 שיעורים.... וגם יש את היתרון שמסיימים עם הרשיון הרבה יותר מהר, מבחינה כספית זה יוצא בדיוק כמו שיעורים רגילים... אז למי שרק מתחיל ללמוד שיבדוק את האופצייה הזאת עם המורה שלי, לדעתי זה מאוד כדאי
.

Miss Kitty

New member
צודק../images/Emo45.gif

שיטה מעולה. אחותי עשתה את זה... סיימה ממש מהר..

כן, אחלה שיטה, ממש מעולה, רק חבל

שהיא בניגוד לחוק, ועלולה לגרום לסגירת הב"ס לנהיגה שלמדת בו, ואף להגשת כתבי אישום! בגל שהחוק קובע 28 שיעורי חובה מינימום עד הגשת טסט ראשון, ולא משנה גם אם השיעור הוא 8 שעות כל שיעור! אז אני לא ממש חושב שכדי לך להשוויץ שקיבלת רישון בניגוד לחוק וגם אני לא בטוח אם אתה רוצה לפרסם את המורה שלך ואת הב"X לנהיגה שלו, אלא אם כן אתה ממש שונא אותו!

עו מר 5

New member
צר לי לאכזב אותך אבל אתה טועה

עד כמה שידוע לי, ואני אומר לך את זה בהסתייגות אולי מישהו יוכל לתת לך תשובה יותר מדוייקת, החוק לא קובע מספר שיעורים הוא קובע מספר שעות למידה.

אז במקום להתווכח...

כי הרי שנינו "יודעיים" משהו אחר... אני יודע שצריך מינימום שיעורים! בוא פשוט נבדוק את זה במקום כלשהו...

lmstriX

New member
שחף צודק ב100 אחוז הבית ספר

לנהיגה הזה עובר על החוק והוא יכול לצפות לכתב אישום מתישהו. החוק קובע 28 שעורים, בדר"כ כל שעור זה 40 דקות ויש כאלה שנותנים שעה אבל חובה שיהיה 28 שעורים מלאים!

צורי 8

New member
ומה תאמרו על אלו שעושים שיעור כפול

כמעט אצל כל מורה-אם לא אצל כולם-שיעור כפול נחשב 2 שיעורים, אז כל מורי הנהיגה-או לכל הפחות רוב-עוברים על החוק וצפויים מתישהו לכתב אישום? נראה לי ממש מגוחך... ונראה לי כמו שכבר כתבו כאן שזה נמדד לפי שעות ולא לפי שיעורים!

Matan G

New member
לא חושב שאתם צודקים..

בחוק כתוב במפורש שהמינימום הוא 28 שיעורים של 40 דקות.. ואם המורה יעשה לך 28 שיעורים של עשר דקות כ"א זה יהיה חוקי?!.. לא נראה לי. יכול להיות שיש XYZ שעות שצריך לפני שניגשים לטסט, ואם אתה עושה שיעור של שעה אז תוכל לגשת קצת לפני 28.. ותיהיה בטוח ששום מורה או ב"יס לא ידפוק את עצמו סתם,הם יודעים מה הם עושים ומה מותר להם עפ"י החוק.

lmstriX

New member
תתפלא אבל אף תלמיד לא יהיה

פראייר לשלם 80 שקל ל10 דקות

Torn

New member
זה חוקי לחלוטין

לבית ספר נהיגה שלמדתי בו יש את המונטין הכי גדול בכפר סבא, ותאמינו לי אין מצב שהוא יעשה משהו בניגוד לחוק... ואני ממש לא מנסה לעשות פירסומת לבית ספר שלמדתי בו, אפילו לא הזכרתי את השם של הבית ספר, רק אמרתי לכם לבדוק עם יש אופצייה כזאת אצל המורה נהיגה שלכם... כי לדעתי זה ממש משתלם. יש כאלה שרואים את השיעורים האלה כשיעורים כפולים של חצי שעה... הנה חישוב לפי מספר דקות שתראו שזה יוצא אותו הדבר, 28 שיעורים של 40 דקות= 1120 דקות לימוד 19 שיעורים של 60 דקות= 1140 דקות לימוד כך שבשיטה שלי הרווחת אפילו עוד 20 דקות לימוד...

SDRules

New member
נראה לי

שהחוק קובע מינימום של 40 דקות! ז"א שניתן לעשות 28 שיעורים של 40 דקות, 50 דקות, שעה וכו' (לא משנה כמה זמן).. אבל אסור פחות מ-40 דקות- 40 דקות זה המינימום!! ואם אתה לוקח שיעור של שעה, או אפילו 80 דקות, אתה עדיין צריך לעשות 28 שיעורים! ככה נראה לי, לא בדוק!

Torn

New member
אתה טועה

יש גם מורים שעושים שיעורים של חצי שעה... ולפי מה שאתם אומרים אז אפשר להגיד גם שלעשות שיעורים כפולים זה לא חוקי... אני יודע שאני צודק, אבל בואו נחכה שהמורה נהיגה שבפורום יאמת את מה שאני אומר.

SDRules

New member
יש גם מורים שמטרידים מינית, אז??

זה לא הופך את זה לחוקי! אני לא חושבת שמותר לעשות שיעור של פחות מ-40 דקות! שיעור כפול זה בכלל שונה.. זה לקחת שני שיעורים במכה.. מה זה קשור בכלל?! אתה מערבב בין שני דברים.. !! הא ו.. אני בת!

Torn

New member
תראי אני יודע שאני צודק

כמו שאמרת למעלה, את לא בטוחה במה שאת אומרת... אז עדיף שלא תדברי, כנ"ל לכל האנשים פה שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם.

SDRules

New member
אמנם אני לא בטוחה במה שאמרתי,

אבל אני כן בטוחה בכך שאתה טועה!:)

Torn

New member
אין לי כוח כבר

את רוצה להגיד לי כמה שיעורי נהיגה לקחתי? זה שאת לא מעודכנת זה בעייה שלך. עוד מעט יכנס לפורום המורה נהיגה והוא יוכיח לך שזה חוקי לגמרי לעשות שיעורים של שעה.

eranmc

New member
לי פעם עשו שיעורים קצרים ולא שמתי ל

לב עד שהגעתי הבייתה! צחי אני חושב שהשיטה שלך מעולה - אני אשאל היום את המורה שלי.

Torn

New member
גם אתה פה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חחחח איזה כבוד
, מה קורה
.

למעלה