המלצה שלי....

המלצה שלי....

תתחילו להתאבל עליי... כי אם יוצאים קצת מהאשליה... אני כבר מתה מזמן.. הנשמה שלי כבר מתה, הרוסה, פגועה... אפילו ה``מיסטיקנים הסינים`` לא עוזר... עכשיו הם בטח יאשפזו אותי בבי``ח למשוגעים כי אני מסוכנת לחברה אני חולת נפש מפגרת...מה לא?!?! ותגל.אני מצטערת אני יודעת עד כמה את חלשה אני יודעת כמה קשה לך! אותי את לא מרמה ! את א יכולה לעזור לי! כי את נמצאת באותו מצב ואף גרוע! דייי העיניים שורפות לי מבכי! הכל כואב.. אלוהים שאלה אלייך - למה אתה מענה אותי? במה חטאתי מה עוללתי? אני רק בת 15 (עוד לא...) לעזאזל! קח אותי בבקשה אלייך, בבקשה... מצטערת תגל אני לא אתקשר אני מתביישת עכשיו אחרי שגילית מה באמת עבר עליי בילדותי על מה עובר עלי עכשיו.. מסיכת האושר נאבדה לי...

Double Click

New member
עדנה...

היי חמודה...קוראים לי אסף.. ואת היחידה שאני פונה אליה עם השם האמיתי שלי! אני קראתי מה שכתבת גם כאן וגם בפורום וידויים..ונגעת בי! והדבר הראשון שרציתי לעשות ...זה לבכות... את יודעת מה המחלה שממנה את סובלת?...יאוש!!!!!! המחלה הקשה מכל...ויש לה מרפא...כדור אחד של תקווה...אפילו שניים. אתמול ביקרתי את טיי בבית החולים ...ראיתי שם את התרופה למחלה שלך... התקווה ..הרצון לחיות...השאיפה לצאת מהמשבר...אלו היו הדברים שבלטו שם יותר מכל דבר. את בטח אומרת לעצמך עכשיו ..מי הוא?..מה הוא בכלל מבין?..הוא לא יכול להרגיש מה שאני מרגישה...וזה נכון! אני בטוח שהכאב והדכאון אפילו לא מתקרבים למה שאני מדמיין...אבל למרות הכל אני מאמין בחיים..מאמין שכל אחד יכול עם מאמץ גדול לצאת מכל משבר ולשרוד. עדנה...תני לעצמך צאנס..תני לחיים סיכוי...תני לנו להנות מהטוב שבך! לכי לקבל את האהבה והתמיכה שלה את זקוקה..ואל תתני ליאוש לנצח חזקי את כולם כאן בזה שתראי רצון להתמודד עם הקשיים וכך תתחזקי ותחזקי אחרים...אל תישכחי אף פעם..אוהבים אותך ורוצים אותך איתנו ..

תודה, אבל...

שום טוב לא נשאר בי זהו ניגמרתי אני מלאה במרירות ובחמלה עצמית... תודה על ההמלצה אבל תאמין לי את כל השיטות שהיו אמורים להוביל אותי לאושר...ניסיתי אתה רואה מה יצא מזה אולי באמת המשאלה של ההורים שלי תתגשם ואני יעלם לבית משוגעים כי זה מה שם אמרו כרגע! ולמה!?!? כי בכיתי! כי נהרסתי! כי התפוררתי! כי אני זאת לא אני אני ממזמן לא פה, באמת מתתי מה שעבר עליי זה באמת כלום.... תודה בכל אופן, ותשמור על עצמך! אל תבכה בגללי אני לא שווה את זה.. אני לא שווה כלום.

כל מה שאני כותבת...

גורם לי להצטער עוד יותר.. כל מה שאני כובת הורס את תגל. אני הורסת אנשים עם תקווה אני מצטערת תגל שלי. מצטערת. תאמיני לי! אל תשברי עכשיו! לצערי נקשרתי לאנשים וירטואלים לצערכם- אני ממררת לכם את האושר... מתוך טינה שלי - אין. ושוב סליחה תגל. אני אלך לישון עכשיו, העיניים מתחילות לכאוב.. ותזכרו שאני תמיד אוהבת אתכם. (מה עשיתי כדי להינס לכאן....עדיף שלא תדעו...) הכל בשבילכם מלאכים שלי.

@tagel

New member
זה לא נכון!

יעלוש את לא חלשה עד כדי כך ואת לא שוברת אותי כלל. אל תחשבי עלי ככה. אני אוהבת אותך, את נותנת לי המון כוחות. אני זקוקה לך. את כרגע בוכה ועצוב לך, אבל את מזן נדיר. את מהזן שקם בבוקר ומחייך שוב. מי כמוני מכיר אותך כאן? אני יודעת למה את מסוגלת. את תבכי ותרגעי, ומחר תחזרי אלי עם חיוך עצום. אני יודעת. כבר היינו שם יעלוש ואני כל כך אוהבת אותך. אל תשכחי זאת בחיים. אני נשארת ערה הלילה למענך. תתקשרי כשתוכלי. כשההורים יישנו. תמיד שלך תגל

@tagel

New member
וואיי לי...

כולכן רוצות בכוח להשאיר אותי לבד? :-( לא יפה. יעלוש שלי, את עוד לא מתה. עוד יש בך אור, חום ואהבה. את מיוחדת נשמה שלי. אנחנו לא מוותרים עליך בקלות! ואנחנו כאן לצידך ולא נתן לך ללכת! אז קדימה, מותר לך להשבר וזה לא אסון גדול אבל את צעירה וחייך פרושים לפנייך. אני מרשה לך לכתוב כל מה שעולה לך בראש. אבל רק לכתוב, אל תכניסי את עצמך לזה. אוהבת אותך הכי הכי ועדיין מחכה לטלפון. שלך אמא גולי

למעלה