המלצה שלי - סופי

המלצה שלי - סופי

ביום חמישי היינו ונהנינו. המקום מלא - כדאי להזמין מראש - ישבנו בחוץ ואמרנו תודה כי היו שעמדו על המדרכה ... המוסיקה בהתחלה לא התלהבתי - הזמר לטעמי מייפייף את מה שהוא קצת חמוץ-מר. אבל לקראת הסוף פצח בשרשרת רבטיקה ישנה לאיקה ומווקריס, ציצאניס, זמבטס והיה נחמד - האוירה מצוינת יש שם חבורה קבועה בראשם ר.כ. שחזק בזבקיקו מהנשמה. בועז ידידנו מצטיין בצפייה כמו שאשתו בזבקיקו מופלא. יאסו ריקי ! והילד בבוזוקי ובבגלמה מצויין - אם רק היו נותנים לו יותר סולואים. ומעל לכל האוכל של סופי - לנשק לה את האצבעות ...

12אניהיא

New member
אחלה המלצה אמנון

הייתי שם כמה פעמים וממש נהניתי המקום מעוצב ניפלא, האנשים נהדרים, האוכל, או האוכל של סופי זו חוויה טעימה. גם את הזמר דיוניסיוס אהבתי, הוא לא איכזב, אותי בכל אופן. אז למה שאת מפגש הפורום לא נעשה שם? אני אישית לא אגיע לגיבעה כי אני לא חושבת שזה מקום בשבילי, עם כל הכבוד למי שהחליט ללכת לשם זה לא המקום בשבילי. אין לי בעיה להגיע למיפגש של פורום אבל במקום אחר.

ענת שבוע טוב לך.

למה המקום לא בשבילך למה האנשים שם לא טובים. למה המוזיקה בגבעה לא טובה? .אולי המקום לא מסודר טוב זה נראה כמו אורווה אבל האנשים שם נהדרים. יאניס ובביס הם טובים והאוירה שם כמו ביוון. לא בגלל שאני חבר שלהם אלה אנשים ששרים מהלב. אז ענת אף פעם אל תפגעי במקום מסוים. שיהיה לך אחלה שבוע.

12אניהיא

New member
אני לא פוגעת יוסי

אני לא חושבת שזה המקום בשבילי. נקודה!!!!!!!!! אתה לא מצפה שאני אריב עם בעלי שבעצם הוא לא רוצה שאני אגיע לשם לבד. לדעתי המקום לא ניבחר באקראי למיפגש פורומים. ובקשר לטעם אין מקום להתווכח יקירי. אני לא רואה את עצמי מבלה באורווה עם כל הכבוד לך ולאנשים הניפלאים שנימצאים שם, לא אמרתי שאנשים שם לא טובים הרי מגיעים לשם אנשים כמוך לדוגמא שאני אוהבת ומוקירה. אמרתי שזה לא המקום בשבילי מהרבה סיבות.דרך אגב גם ביוון אני מבלה בסיגנון שונה מיזה. צאו תבלו תרימו כוסית גם עבורי. יאמס
יאסו

ענת גם אני רוצה לענות לך

כפי שכתבתי פה ההיתי ביום חמישי אצל סופי אבל לא הרגשתי שיכות לקהל אצלה שמורכב רובו מיאפים תל אביביים ואין פה מילת גנאי.לעומת זאת אני מרגיש בגבעה את החום של הקהל למרות שחלק לא מכבד את המקום ומגיעים עם מכנסיים קצרים וגופיות וכפכפים. כאשר אני נכנס אני מריח את השוק של אתונה את רחוב לווינסקי את שכונת שפירא ואת אריאנה עם געגועים לימים שלפני ארבעים שנה שהיו מגיעים הסוורים הסלוניקאים מנמל תל אביב והסבלים של מנטשיקו מרחוב הקישון בערב לשמוח לשתות ולשמוע את המוזיקה שהזכירה להם את הבית הישן. אני לא שמעתי יוונית באותם שנים לכן בשבילי זה הקהל האמיתי למוזיקה הזו הוא לא מתוחכם לא עשיר אבל חם ואמיתי ולא מזויף.יש עוד מקומות יפים אסטטיים ונקיים כמו סופי אבל ייחוד של הגבעה הוא בכיעור שלה במוזיקה ובזמרים השונים.חבל שאת מיחסת דברים לא נכונים לי ולאבישי וליוסי שהחלטנו להפגיש את הפורומים בגבעה היתה מאחורי ההחלטה רק רצון כנה להפגש ולפתוח צוהר לאנשים להכיר את המקום ואת יאניס ובאביס ואני בטוח שמי שיבוא לא יתאכזב. אם משהוא יחליט לקיים מפגש נוסף בעוד זמן מה במקום אחר כולנו נכבד את החלטתו והמלצתו ונבוא.אני חושב שאת ואליקו צריכים לכבוד הפעם הזו לצאת מדעות קדומות וממשקעים שיש ולבוא למרות הכל ואני בטוח שתהנו.

Yasoo

New member
ניפגשים היום בגיבעה בשעה 21:30 בערב

לבוא עם הרבה מצב רוח.... אבישי ימתין לנו, הניידים של אבישי : 051-957758 064-675773 ולנוחות אלו שלא יודעים להגיע מצורפת מפה

ייעל7

New member
בועז,אמנון, עדינה למקרה...../images/Emo41.gif

שפיספסתם, אלי שם לכם מפה של המקום כדיי שתוכלו להגיע בקלות. שימו לב להודעה של יאסו הוא ענה לכם להתראות בערב.....

Yasoo

New member
אכן מקום מעולה - מניסיון

ובכן זאת לא הפעם הראשונה שאני חוזר ואמר שזה מקום על רמה... וגם אמרתי לכם בעבר כי זמר הבית דיוניסיו קיבל חיזוק ע"י הבוזוקאי שלו שהגיע מיוון, אשף אמיתי על הבוזוקי והבגלמה..הוציא לנו את המיץ הבחור.. אין לנו הרבה מקומות עם "טעם וריח" של יוון, סופי'ס בניצוחה של סופי על הבישולים ועמוס על המשקאות...חבל"ז לכל אחד מהמקומות יש את היחוד שלו, ואני מאמין שלא כל האנשים דומים... וגם צריך לראות דברים אחרים על-מנת להרחיב את הידע..... ו...ללמוד על ההבדלים, כמו ששתי כפות ידיים אינן זהות ככה מקומות הבילוי שלנו. אבל תמיד חוזרים הביתה....

יום חמישי אצל סופי ועמוס

ביום חמישי האחרון החלטנו ריקי ואני שאנחנו הולכים לסופי הגענו קרוב ל12 בלילה ואכן המקום היה מפוצץ מראש קבענו שאם לא יהיה מקום נשב על הבר המקום לא הפתיע אותנו כי כבר ההינו בו באחד מימי ראשון אבל אין ספק שמדובר במקום בעיצוב יפה נקי ואסטטי גם האוכל טעים.בנושא המוזיקה הזמר דיוניסוס שירתו לא מצאה חן בעיני כי היא קצת מיופיפת ובסגנון מלוקק אבל זה עניין אישי ויכולות להיות דעות שונות לאנשים. גם נגן הבוזוקי לא היה משהוא מיוחד אבל יכול להיות שבגלל גילו הצעיר הוא עדיין לא בשל יש אותו סיפור עם גייא בגבעה. הסיפור השתנה ברגע שהוא לקח לידיו את הבגלמה וגם שר פה הוא הזכיר לי את שירי הרבטיקו הישנים בקול דומה למרקוס ואמואקריס החצי שעה הזו היתה מעולה אני מתאר לעצמי שבימי שלישי כאשר מנגנים אצל סופי רבטיקו ההיתי יותר נהנה. גם לאחר השעה 2 כאשר רוב הקהל הלך נתן דיניסוס מחרוזת יפה של זבקיקו.לסיכום לא תתאכזבו אם תלכו אבל גם לא תעשו וואו את זה לא ראיתי ושמעתי בארץ.

למעלה