המלצה שווה ביותר...

המלצה שווה ביותר...

אתם חייבים ללכת ל- mooma.co.il לרדיו שלהם.. החלק של הרוק שווה ביותר! יש שם מ-``אלטרנטיבי`` ועד דברים יותר עכשויים (distured). אני מקשיבה לזה עכשיו ואני ממש ממש נהנית... רוק באמצע היום.. מי היה מאמין... חוצמזה שראיתי את אברלונג של הפו פייטרס באמ.טי.וי היום. הפה שלי כמעט צנח לרצפה מרוב תדהמה

Sham 69

New member
......

רק שיר אחד שמעתי ביום השואה פעם אחריי פעם Jimmi Hendrrix - Hey Jo אגב.. זה לא אמור להיות JOE?

RoukDuddy

New member
זה די ישן...

אבר לונג זה שיר די ישן של הפו פייטרס וגם הקליפ, זה בכלל עם ההרכב הישן בכלל יש לציין שכול(!!!!!!!!!!!) הקליפים של הפו פייטרס מהמהמים הרבה יותר מהשירים אצמם ובטח שמהלהקה!

S.C

New member
פו פייטרס להקה מצויינת!!!

יש להם קליפים טובים ומוזיקה טובה אפילו יותר... אחת הלהקות היותר טובות לדעתי... ומתי שיהיה לי קצת כסף להוציא אני רץ לקנות את הדיסק ה``חדש``

wiz

New member
אני איתך

הם פשוט זבל... ודוגמה מעולה לחוסר מקצועיות

ReD-HoT-GiRL

New member
....

פו-פייטרס טובים אבל לדעתי זה קצת מגעיל שהם הקימו את הלהקה באותה שנה שקורט קוביין מת

RoukDuddy

New member
לא!!

באמת עם כל הסימפטיה היו להם כמה הברקות (big me) אבל עדיף שדייב גרוהול יתמקד בתיפוף ולא בדברים אחרים!!!

ReD-HoT-GiRL

New member
....

פו-פייטרס טובים אבל לדעתי זה קצת מגעיל שהם הקימו את הלהקה באותה שנה שקורט קוביין מת

Teen spirit

New member
בקשר ךפו פייטרס

הם די דפוקים אפשר להגיד... יש להם כמה שירים נחמדים וקליפים מצחיקים כאלה...אבל לא יותר מזה...והכי הורג אותם שלפעמיים כותבים בעיתון: פו פייטרס ממשיכי דרכה של נירוונה! מההההההההההההה??????????????

עוד פרט בקשר לפו פייטרס

עם הרד הוט צ`ילי פפרס יגיעו לארץ יכול להיות שהם יבואו איתם כי הרבה פעמים הם מופיעים ביחד

למעלה