המלצה שבועית

comicfrik

New member
המלצה שבועית

אני ממליץ לכם לנסות לקרוא את גרסאות הקומיקס לGAME OF THORN,DRAGONE LANCE,וWHEEL OF TIME.
אחלה קומיקסים וזה גם נחמד לראות את הדמויות בל לדמיין אותם.

בנוסף ממולץ לקרוא את IVAMPER של DC.אחלה סידרה ובכל כמה פרקים יש משהו שפשוט ידהים אותכם.

התחלתי גם לקרוא את האוגדנים של "המתים המהלכים" סיפור נחמד אבל בהחלט שונה מאוד מהסדרת טלוויזיה שכולם רואים.כבר בספר הראשון קורא משהו שבהחלט שונה לגמרי מהסדרה.

עוד מומלץ לקריאה Rocketeer ספר נחמד וכיפי.

ומישהו יודע על מה זה SCAPELD והאם כדאי לקרוא את זה?

yoavhi1994

New member
Scalped בקצרה(ובלי פרטי עלילה)

סיפור פשע-נואר מצויין. מלא בדמויות מהעמוקות והמעניינות שנראו לאחרונה על דפי הקומיקס. עלילה מפוטלת ומותחת הקופצת בין זמנים ומקומות, אבל בכל זאת מאוד ברורה וחזקה.
תוסיף לכל זה תרבות אינדיאנית, כתיבה מעולה, ואומנות כל כך מדהימה שלא פעם תתעקב על איזה פאנל או עמוד ופשוט לא תרצה להפסיק להסכל עליו.

כך אני הייתי מתאר את הקומיקס הכי טוב שיצא בשנים האחרונות.

נ.ב.
כמובן שזאת רק דעתי, למרות שאני בספק אם הרבה אנשים יחשבו שאני טועה...

comicfrik

New member
אני צריך לקרוא הכל?

או שאפשר להתחיל לדוגמאה מפרק 50 ואלה ועדין להבין מה קורא.

spidey 82

New member
הסדרה מסתיימת בקרוב בגיליון 60.

לא חושב שיש טעם להתחיל רק עשרה גיליונות לפני כן. היא כתובה כסאגה אחת בת 60 פרקים ולא קשה להשיג אותם באוגדנים, אז התשובה לשאלתך היא כן, צריך לקרוא הכל.

Guid

New member
Wheel Of Time נראה מסקרן...

נתקלתי ב"כישור הזמן" בהרבה המלצות לספרי פנטזיה טובים, מעניין לדעת שהוציאו על זה גם קומיקס.
והוא גם מצוייר טוב, לפי איך שזה נראה!

את "משחקי הכס" אני לא מתכוון לקרוא כקומיקס. מתאים לי להשאיר את זה כסדרה, או מקסימום לקרוא את הספרים מתישהו... אבל לא, זה נשמע לי טוב כקומיקס.

את I, Vampire של DC מזמן רציתי לנסות, אבל אתה הראשון ששמעתי המלצה ממנו על זה... אבל אולי זה כי אני פשוט לא מסתובב במקומות הנכונים...

בכל אופן, גם לזה אני אתן צ'אנס. תודה על ההמלצות!

comicfrik

New member
צריך רק לחקור טיפה.

גיליתי שבארצות הברית יש חברות שעושות קומיקיס רק לסרטים סדרות וספרים.
תחפש קומיקסים של .DYNAMITE

לגבי סקלפד

אמרתי את זה כבר המון פעמים אבל כעת יש לי הזדמנות נוספת.
זו סדרה שמולון המליץ לי עליה לפני שנה וחצי ופשוט עפתי עליה. פעם ראשונה שאני קורא סדרה יותר מהר מקצב היציאה שלה. לא סתם אמרתי עליה שזה מסוג הדברים שצריכים לעזוב הכל ולהתמקד רק בו. מותח, מצויר ממש יפה, מעורר מחשבה, עלילה מפותלת ומרתקת. בגדול ומבלי להכנס לספוילרים, יליד חוזר לשמורה שלו בנסיון לברר תעלומה מהעבר וחוץ מזה כל דבר שאגיד עלול להרוס, שווה לך להתחיל לקרוא אותה מהאוגדן הראשון ולעוף עליה, כאמור. בכל ההיבטים היא זוכה אצלי בחמש מתוך חמש כוכבים.

למעלה