המלצה:רמזור.

מימוזה21

New member
המלצה:רמזור.

בבקשה שאתם עוצרים תמיד תסתכלו גם במראה המרכזית בשביל לבדוק אם אין מכונית שבאה במהירות. ואני אומרת את זה כי קרה לי כבר שפשוט הייתי רחוקה ושהתקרבתי אז הירוק הבהב ולא רציתי לעבור במהירות אז פשוט העדפתי לעצור ושהסתכלתי בראה המכזית ראיתי אוטו שבא במהירות אז פשוט התקדמתי עוד קצת,על המעבר חציה...וזה היה משתלם כי הוא היה חצי מטר מהאוטו. אז תמיד אבל תמיד לבדוק! ועוד מקרה שקרה לי אתמול בלילה:נסעתי ברחוב מצדה (בב"ש) ומי שמכיר את הירידה הגדולה הזאת אז אני הייתי משמאל לירידה והיה אדום...ואז ברמזור למי שפונה שמאלה היה ירוק ולמי שנוסע ישר היה אדום. אז אני הייתי ברכב שנוסע ישר וגם ברכב שלפני.אבל כנראה שהוא התבלבל ונסע באדום!!! והמזל שלא היו בכלל מכוניות כי זה בד"כ זה עמוס. אז ההמלצה שלי היא פשוט תמיד שאתם עוברים באור ירוק לבדוק גם לצדדים שאין איזה מישהו שהחליט לעבור באדום(כמו אלו שמגיעים לצומת בירוק מהבהב ועוברים את הרמזור באדום. וקרו תאונות על מקרים כאלו. אז שיהיה לכם חג שמיח שנה טובה וצום ל למי שצם. זהו.ש

almogas

New member
..

בקשר להמלצה הראשונה תמיד מומלץ להסתכל.. למרות שאם היה ירוק מהבהב והיית קרובה את היית חייבת לעבור כי זה מסכן תתנועה שאת עוצרת.. ירוק מהבהב זה ירוק לגמרי!! וזה כמו שפתאום תחילטי שאת עוצרת ברמזור ירוק ומחכה.. כי אולי הוא יתחלף שתעברי.. ובקשר להמלצה השניה.. אני כל השיעורי נהיגה שלי לומד את זה..תמיד הוא אומר לי להסתכל תמיד לצדדים גם בצמתים שיש לי זכות קדימה וגם ברמזורים.. תמיד להסתכל..

מימוזה21

New member
95% מהנהגים צריכים ללמוד שוב נהיגה.

לא מאותתים בצמתים עוקפים חופשי בצמתים פשוט גועל נפש. בארה"ב למשל בצומת לכולם יש עצור ואיך יודעים מי צריך לעצור?מי שמגיע ראשון. ושם נותנים את הזכות... כאן,בישראל,אם היה דבר כזה היו תאונות על בלינד....

aviGODFATHER

New member
זה לא יעזור אם הם ילמדו נהיגה

הם יודעים בדיוק איך צריך לנהוג, אבל זה פשוט על הזין שלהם...

lsd600

New member
חחחחחחחח...טוב שחשבת עלינו...

בקשר להמלצה הראשונה, סבבה אבל לא תמיד עוזר. רכב מסוג גולף נסע בבינעירוני במהירות של כ-90 קמ"ש, הגיע לרמזור והאור הירוק החל להבהב, הנהג של הגולף החליט שהוא לא יצליח לעבור והאט בבלימת חירום. רכב שמאחוריו מסוג מאזדה לנטיס 323 לא הספיק לעצור כי מיסטר גולף דפק בלימת חירום. לא יעזור לגולף להתקדם עוד קצת. הרכב שמאחוריו פוגע בו במהירות של כ-50 קמ"ש לאחר הבלימה שלו! בקשר להצעה השנייה- לפני כמה ימים הייתה בלוד תאונה בגלל מקרה כזה. אחת רצתה לפנות שמאלה והסתכלה לרמזור של הממשיכים ישר. כשהוא נדלק לירוק, היא פנתה שמאלה והתנגשה בזוית ברכב שהיה ממול ונסע ישר. מזל שזה היה בעיר במהירות נמוכה יחסית. לא קרה לאף אחד כלום חוץ מלרכבים! בגדול, כל הכבוד לך ואני מכבד אותך, אחותי.!

מימוזה21

New member
תודה מותק...

הלוואי שכולם היו מכבדים אחד ת'שני בכביש... ואני לא הייתי קרובה לרמזור אלא רחוקה ממנו שהוא היבהב והתחלתי להט אבל יש רכבים שהם באים בכאלו מהיריות שאלוהים ישמור...

lsd600

New member
כןן..כמו נהגי מוניות ומשאיות...

תגידי לי מתי בפעם האחרונה לא כיבדו אותך בכביש... אז עקפו אותך בצומת...אל תהיי צפונבונית. פגעו לך באוטו? לא! תמשיכי ולנסוע ושתקי..

מימוזה21

New member
תמיד צופרים לי!

במיוחד בצמתים...מה הם מצפים שאני אסע במהירות בתוך צומת?או שאני יעלה על המכונית לפני? זה כזה מעצבן... או שאני נותנת לאחד לעבור כל השאר אחריו "תופסים על זה טרמפ" ועוברים...במיוחד באזור שבאים מכיוון הביג יש איזה צומת מעפנה ומסוכנת... איף

lsd600

New member
צומת מעפן...

נו אז הם צופרים לך. הם עצבניים. מה תעשי? לא צריך להתייחס. גם אני צופר כשאני רואה "למד" זוחל ואי אפשר לעקוף. זה פשוט כיף. לצפירות אין משמעות. לא צריך להתייחס. מי אמר שאת צריכה לתת לו לעבור? ואם את נותנת לו לעבור, תידחפי ישר אחריו בזמן שהוא נוסע כדי שלא יוכלו להידחף לך... יש צומת בכניסה לבילו סנטר שבימים עמוסים כל מי שפונה למתחם אז קשה לפנות שמאלה כי יש מלא תנועה ממול.. כל זה זה עד שבא אחד נחמד שעוצר ונותן לכולם לעבור, אז נוצר מצב שהוא תקוע וכולם נדחפים (כשהם בעצם צכים לתת זכות)! מסקנה: לדעת להראות נוכחות על הכביש. יש לך אוטו, מספיק שתנסי להידחף, יפחדו ממך ובסופו של דבר ייתנו לך לעבור גם כשהזכות שלך...

מימוזה21

New member
הצחקת אותי!

חבל שמתן או דרור לא כאן... נראה לך שהבדואים מפחדים ממישהו?אני מעדיפה לתת את הזכות מאשר לבוא ולהידחף...

lsd600

New member
הם יהיו כאן בקרוב מאוד...

מה את רוצה שאני אגיד לך? חחחחחח אין לי כוח לכתוב, לא שיש לי כל כך מה

מימוזה21

New member
אני אשמה שאנשים נוהגים

מבלי לאותת בצמתים? אני צריכה לנחש שהם מתכוונים לפנות? זה פשוט סיוט... או שבמעגל תנועה לא נותנים זכות קדימה או לא יודעים לא צריך לתת בקיצור,95% מהנהגים לא יודעים את הכללי נהיגה ואם יקחו למשל איזה 10 נהגים שיש להם מעל 20 שנה רישיון ויתנו להם לעשות תאוריה יש מצב שרק אחד או שניים יעברו... שכל אחד ישאל את ההורים שו על התאוריה ויראה מה הידע שלהם..

lsd600

New member
איייי איייי אייי

איזה אשכנזייהה.. "מבלי לאותת בצמתים? אני צריכה לנחש שהם מתכוונים לפנות?" חחחחחחחחח

מימוזה21

New member
אני?אשכנזיה?

ממש לא... אותי זה מעצבן,מה אתה יכול לעשות נגד זה? רק להתעצבן לקטר ולא יעשו עם זה כלום..

למעלה