המלצה: רוקה !!

מיצמיצ69

New member
המלצה: רוקה !!

חזרתי עכשיו מ-רוקה (על הים בהרצליה פיתוח- מול המדיקל סנטר בערך)ואני פשוט בהלם מהמקום. מקום פשוט יפהפה, יוקרתי, קלאסה אמיתי. הקהל- נראה כולו מאוד מבוסס, העיצוב יפהפה- אהבתי מאוד את הכיור בשרותים- מזכוכית מולבנת. בחוץ יש דק עץ ענק שיהיה נהדר בימי האביב והקיץ- נוף ישיר לים- איזה תענוג. אני הייתי בערב- לא ראיתי ים, אבל הנה מה שראיתי בצלחת: - סלט סליקורניה מעולה !!! עם ארטישוק ירושלמי וחתיכת גבינת עיזים- פשוט מנה מעוללהלהלהלהלה חברתי לקחה טונה צרובה- נהנתה ככה ככה. ריזוטו ירוקים ופטריות- לא משהו בכלל. הירקות לא התאימו לפטריות והפטריות היו רכות מדי- מגעילות. הכל לא היה מחובר ובקיצור לא זה. אכלתי ביס והחזרתי למטבח. חברתי לקחה שרימפסים ברוטב נענע מרטיני- משהו כזה- טעמתי שרימפסון אחד כדי להבין על מה היא מדברת- היה טעים אבל אז השתרר בפה איזה אפטר טייסט מוזר. בקינוחים התפרענו: מנת ברולה רוקה או רוקה ברולה- שלושה כלים קטנים עם 3 סוגי קרם ברולה- אחד עם טופי, אחד עם וניל ואחד עם בזיליקום. שלושתם היו מעולים והבזיליקום שוס !! מומלץ ביותר. קינוח חלבה ואוכמניות: די טעים אך מאוד מתוק, מאוד כבד. והקינוח הכי טוב היה הקל ביותר: קדאיף עם קרם מסקרפונה ותותים. פשוט נהדר. לא כבד מדי, לא מתוק מדי, טעים מאוד. ואני בכלל כן אוהבת קינוחים מתוקים מאוד. אם אחזור לשם זה יהיה בשביל הסלט סליקורניה, הקרם ברולה והקינוח קדאיף. מתחשק לי לבוא לשם לארוחת בוקר בחוץ (עם כובע רחב תיתורת כמובן- אני שונאת שמש...) ממש אחלה מקום ותזכרו שאמרתי שבקיץ הוא יהיה להיט מטורף. לילה טופפפ

מיצמיצ69

New member
ולמי שלא יודע מה זה סליקורניה- הסבר

הסבר מאת שרית סרדס טרוטינו בלינק

גסטרו

New member
את מנת ברולה ב 3 טעמים הגיש

איתי שלו בברקרולה כבר לפני שנתים פלוס.... ותודה על הדיוח. מקווה שלא חויבתן על הריזוטו.

מיצמיצ69

New member
גם באדום אכלתי ברולה ב3 טעמים

והיה טעים ומיוחד לא חוייבנו על כלום,האמת. הזמינו אותי. גם זה קורה לפעמים...

ננה f

New member
מדאים או לא... השורה התחתונה בדיוק

זהה לשלי. המקום נהדר, הנוף משגע. האוכלוסיה? למי שאוהב כאלה... והאוכל רק ככה, לגמרי לגמרי ככה. למעט הברקות בודדות. ובוודאי לעומת התמחור של מנות בודדות. כן אולי הקינוחים טובים אבל רוקה איננה מכוונת להיות בית קפה. גם לנו ארוחה שלמה, ורק מרק החצילים היה חלומי, עם ירקות שורש ברקע שלו ועם כנראה הרבה שמנת. ובכל זאת רק מנה אחת... מרוקה השם המקום והפוזה אני מצפה להרבה יותר.

מיצמיצ69

New member
בוא נגיד שהם צריכים לחזק את

צוות המטבח.... אחד ששולט בבשר ובריזוטו- אני מכירה אחד בדיוק כזה שהוא פנוי לעבודה... מי שסגר את דאדא - אבינועם בן מוחה הסופר מוכשר- שאצלו אכלתי את הריזוטו מהטובים בחיי.... אבל לא יודעת כמה הוא בעניין של לעבוד במסעדה אחרת עכשיו...

meravbr

New member
איך המלצה

אם נראה שרוב המנות לא היו מי יודע מה מושלמות (חוץ מהקינוח)?

מיצמיצ69

New member
מאוד נהניתי מהמקום, מהאווירה

היוקרתית, מסלט הסליקורניה, מהקינוחים, זה גם הרבה. השרימפסים שחברתי הזמינה היו טעימים אבל היה אפטר טייסט מוזר- היא אמרה קצת מרירות בסוף הדבר היחיד שהיה לא בסדר היה הריזוטו כמה כבר קורה שכולם מרוצים מכל המנות שלהם ?? זה נדיר !! רק בקימל זה קרה לי עם המשפחה שלי. אפילו בפנגיאה-- המסעדה האהובה עלי בימים אלה-- לא התעלפתי בצורה אחידה מכל המנות ועדיין ברגע שיצא לי אני אגיע לשם.

prizman

New member
מצטער, אבל גם אני

קיבלתי הרגשה מהביקורת שממש אין לי מה לעשות שם. בשביל אוירה יוקרתית, סלט וקינוחים אני לא הולך למסעדה, מכסימום לחבר עשיר שלא יודע לבשל.

למעלה