המלצה קטנה על אטליז בשר שאני קונה ממנו כבר תקופה – אם אתם מחפשים בשר טרי באמת, עם נתחי פריים איכותיים ולא כאלה שעמדו ימים על המדף, שווה להשקיע ולרכוש ממקום שמתמחה בזה.
אני משתדל לקנות ממקומות שאני יכול לשאול שאלות, להבין מה אני מקבל ואיך הכי נכון לבשל כל נתח – לא תמיד מקבלים את זה בסופר.
לא משנה אם אני עושה על האש, תבשיל לשבת או אפילו רק מוקפץ – תמיד יש הבדל מורגש כשזה מגיע מבעלי מקצוע אמיתיים.
מי שמעניין אותו לבדוק, זה הקישור שאני משתמש בו בדרך כלל – אטליז בשר.
שיהיה בתיאבון למי שמבשל השבוע!
אני משתדל לקנות ממקומות שאני יכול לשאול שאלות, להבין מה אני מקבל ואיך הכי נכון לבשל כל נתח – לא תמיד מקבלים את זה בסופר.
לא משנה אם אני עושה על האש, תבשיל לשבת או אפילו רק מוקפץ – תמיד יש הבדל מורגש כשזה מגיע מבעלי מקצוע אמיתיים.
מי שמעניין אותו לבדוק, זה הקישור שאני משתמש בו בדרך כלל – אטליז בשר.
שיהיה בתיאבון למי שמבשל השבוע!