המלצה- פנגיאה

מיצמיצ69

New member
המלצה- פנגיאה

הייתי אתמול בפנגיאה, מסעדתו של השף רועי סופר בהרצליה פיתוח, מסעדת פיוז'ן היינו שלוש בנות : אחת צמחונית(אנוכי), אחת אוכלת רק כשר (ג) ואחת אוכלת בשר רק כשהוא מעובד- שניצלים וכו (י)... כל המנות נורא מורכבות אז נורא קשה לזכור מה בדיוק היה שם... אבל הכל היה מאוד טעים !! לראשונות בחרנו אספרגוס עם המון טעמים - נחמד. עוד לראשונות ביקשנו שהשף יכין לנו מנה צמחונית נוספת בהפתעה, קיבלנו לביבות קינואה נחמדות עם אשלוטים מקורמלים מדהימים. קיבלנו הפתעה מהשף מרק מנגו קר עם לאסי ובוטנים קצוצים שהיה הדבר הכי מדהים בארוחה מבחינתי- עשיר בטעמים ומרגש. לא מופיע בתפריט- צריך לבקש במיוחד... בין הראשונות לעיקריות קיבלנו קערית אדממה (פולי סויה טריה) אותה נשנשנו במהירות וסורבה תמרינדי מעולה !! לעיקריות ג' התענגה על סינטה סצ'ואן י' על נודלס בזיליקום ספייסי - שנראה כמו פטוצ'יני מאוד רחב בצבע ירוק בתיבול ספייסי- עם המון ירקות- שום, שעועית ירוקה ועוד - המנה הזו באה במקור עם שרימפס -היא ביקשה בלי שרימפס היתה בעננים והודיעה לי הבוקר שמעכשיו היא מתחילה לסעוד במסעדות גורמה... אני הזמנתי לעיקרית ניוקי טופו שהיה טעים ונימוח והגיע עם פטריות מסוגים שונים וקציפת עגבניות- טעים מאוד אך קצת חזק מדי בטעמים. לקינוח הזמנו טארט מנגו שהיה נחמד, ממתק שוקולד שהיה עילוי גאוני - מדהים ממש - שילוב של כמה מרקמים ושל כמה שוקולדים - ואנגולטי ערמונים שהיה נחמד. הכל לווה ביין שירז -קברנה אוסטרלי של ווילוגלן הארוחה עלתה 491 ש"ח ל3 סועדות כולל יין ולא כולל טיפ אני כבר מתה לסעוד שם שוב וזה לא קורה לי הרבה !! מומלץ מאוד מאוד מאוד מיצמיצ

meravbr

New member
אני לא מבינה את החלפת הטעמים שלהם

ע"י פולי סויה טריים..., מה רע באיזה סורבה / גרניטה טובה? חוצמזה - נשמע מעולה!

פ ו ל ק ע

New member
אדממה זה מעולה!

הרבה יותר כיף מסורבה וגם סוג של התעמלות בין המנות. אני אוהבת את הרעיון ואני מאוד אוהבת את פנגיאה.

מיצמיצ69

New member
היה גם סורבה וגם אדממה

ודווקא מאוד התאים לנו אני מתה על אדממה !!

ננה f

New member
זה גימיק נחמד מירב לי הוא קילקל

את הארוחה (טוב לא רק זה...) אני חיכיתי לצ'ופר של הערב, אבל בעיסקיות זה מה שנתנו. בעיני זה כמו פיצוחים באמצע הארוחה. לא לעניין. ככלל לא נפלתי תרתי משמע מהאוכל בפנגיאה אבל הוא היה מוקפד, והשירות היה מצויין, כולל תשומת לב של השף לכך השולחנות . הוא עוקב מהמטבח השקוף והשירות בהתאם .

meravbr

New member
גם בעיני זה לא לעניין...

ואת המטבח השקוף שם כבר היללתי

ריקילאב

New member
מיצמיצונת אני מצטרפת להמלצותייך

הכייף הגדול הוא לשבת על הבר ובין מנה לשנייה לטרוף את הדפים הבצקיים עם הקצח עונג גדול!!

למעלה