המלצה על VitaCost

ronen0091

New member
המלצה על VitaCost

שלום לכולם :)
אני מניח שרובכם לא מכירים את האתר www.vitacost.com הוא מוכר יותר לאנשים שמחפשים תוספי תזונה למטרות ספורט וכושר.. אבל יש בו מחלקה שלמה של מוצרים ללא גלוטן, המחירים זולים משמעותית מהמחירים בארץ... פשוט תרשמו בשורת החיפוש gluten free. את התוצאות אפשר לסנן גם בצד שמאל לפי חברה, סוג המוצר חטיפים וכו'....

יש על האתר הרבה ביקורות באינטרנט (כולל בעברית) אתם מוזמנים לחפש ולקרוא :)
אני מזמין מהם בקביעות ומאוד מרוצה..

כמה דברים שכדאי לדעת:
המשלוח לארץ עולה 10.99$ עבור חבילות של עד 1.6 ק"ג... מעל לזה, המשלוח קופץ ל 24$ ועולה בהתאם למשקל...
אני ממליץ להשתדל להזמין רק חבילות קטנות כי הן מגיעות מהר יותר (בד"כ עד 12 יום).

מי שיהיה מעוניין, אפשר לקבל קופון של 10$ הנחה לקניה מעל 30$ בשיטה של חבר מביא חבר. אפשר לשלם גם ב PAYPAL (לדעתי אפילו רצוי).
אני אשמח אם תחליטו להזמין דרכי (אשלח בהודעה פרטית קישור להרשמה דרכי למי שיהיה מעוניין) אבל אתם יכולים למצוא גם באינטרנט הרבה מדריכים להזמנה באתר שבהתחלה שלהם יש קישור להרשמה דרך מישהו...

אם יש לכם שאלות על האתר אשמח לעזור... אני כותב את הפוסט הזה יותר במטרה לעזור לאנשים למצוא דרך להוזיל את סל הקניות שלהם וכידוע לכולנו מוצרים ללא גלוטן תמיד עולים הרבה יותר בארץ.

d a p h n a

New member
רק קחו בחשבון שהזמנה מהם

יכולה בקלות לקחת חודשיים שלושה לפני שהיא מגיעה, ולא להזמין דברים שמגיעים בצנצנות זכוכית כי הם לא אורזים אותם כמו שצריך ולכן יש להם נטייה להשבר ולהשפך על כל הארגז.

ronen0091

New member
שום הזמנה לא לוקחת חודשיים שלושה.

חבילות קטנות שנשלחות מארה"ב ישירות מגיעות בתוך 14 ימים בערך.
חבילות גדולות שנשלחות דרך גרמניה מגיעות בתוך חודש ימים.
&nbsp
אם עבר חודש וחצי והמשלוח לא הגיע פונים לשירות לקוחות שלהם והם מזכים אותך על החיוב. את יכולה לקרוא הרבה מאוד ביקורות על שירות הלקוחות המצויין שלהם.
&nbsp
אני בהחלט מסכים איתך שלא כדאי להזמין מוצרים שארוזים בזכוכית, זה האמת גם לא קשור לVITACOST זה פשוט היגיון בריא... מעבר לזה, זכוכית היא גם כבדה יותר כך שאתם תופסים יותר מקום בחבילה על צנצנת...
אני גם לא ממליץ להזמין מוצרים נוזליים כמו סירופים וכדומה.

נטלי22

New member
לנו היו לפחות 2 חבילות מהם שהתעכבו

מעל חודשיים. בסוף הגיעו, אבל לאחת לקח כמעט 3 חודשים. אז להגיד באופן גורף ש"שום הזמנה לא לוקחת חודשיים שלושה" זה לא מדוייק בלשון המעטה. אתה יכול לכתוב שחבילות שאתה הזמנת הגיעו מהר יותר, אבל לא לשלול עצות ונסיון של אחרים...

ronen0091

New member
אני חושב שכתבתי את הדברים בצורה מאוד ברורה

"אם עבר חודש וחצי והמשלוח לא הגיע פונים לשירות לקוחות שלהם והם מזכים אותך על החיוב. "
&nbsp
כלומר, לא משאירים אותך 3 חודשים בהמתנה.

נטלי22

New member
גם זה לא מדוייק.

כשהחבילה הראשונה שלנו התעכבה פנינו לשירות לקוחות, והדבר היחיד שהם יכלו לתת זה ה- tracking number, שהראה שהובילה נמצאת בהמבורג. היא היתה שם במשך יותר מחודשיים וכל הפניות שלנו לא הועילו. אגב, גם אחרי שהיא הגיעה לסניף הדואר בארץ ויתמכו עליה, באתר של dhl עדיין היה כתוב שהיא בהמבורג...

ronen0091

New member
המעקב שהם מציעים הוא חלקי.. הם גם אומרים את זה.

פעם היה אפשר לבחור בין משלוח עם מעקב מלא למשלוח רגיל אבל כנראה אף אחד לא בחר בזה בגלל עלויות גבוהות אז הם הורידו את זה.
&nbsp
מעולם לא נתקלתי בבעיה עם זיכויים מצידם... אבל אני מניח שכמו בכל דבר יש אנשים שגם היו להם חוויות לא טובות.
בסופו של דבר, קיבלת את החבילה?
&nbsp
אגב, למיטב ידיעתי הם זכו בפרס השירות הטוב ביותר בארה"ב...

נטלי22

New member
כן. בסוף קיבלנו. במשלוח הבא שהתעכב כבר לא טרחנו

להתקשר. למדנו פשוט לחכות בסבלנות...

d a p h n a

New member
כל חבילה שלהם שנשלחה דרך גרמניה הגיעה אלינו אחר שלושה חודשים

ולא מדובר על מקרה חד פעמי אלא על ארבע או חמש חבילות.
זה בסדר גמור, רק צריך להיות מוכנים לזה.

daniela21

New member
אני התחלתי להזמין דרכם במקום IHERB

למרות שדמי המשלוח גבוהים יחסית ושעד לפני שבועיים המון מוצרים ניתן היה להזמין בכפולות של 2 ולא מתחת.
לי הגיע בפרק זמן סביר (סביר - כחודש). לצערי הדואר מתפקד זוועה באזור שלנו ויש חבילות שמגיעות מהר יחסית ויש כאלה שמגיעות ממש לאט.
אני כרגע ממתינה לחבילה אחת שהזמנתי בתחילת פברואר.... די מעצבן.
אבל זו האופציה היחידה שקיימת כרגע מבחינתי, כי IHERB פעם גבו 4$ למשלוח עד 1.8 ק"ג והמשלוח היה בפרק זמן של עד שבועיים. אבל אחרי שחיכיתי ל-2 חבילות חודשיים וקיבלתי מוצרים עם תוקף שפג באותו השבוע, דמי המשלוח עלו והשירות מאכזב, הפסקתי להזמין מהם.

למעלה