המלצה על

basket case

New member
המלצה על ../images/Emo63.gif

אני רוצה להמליץ לכם על ספר שאני קוראת בימים אלו ועד כה נראה מעניין מאוד.. שמו "אזורי המשגה שלך"של ווין וו. דייר. מישהו מכיר?
 
תודה על ההמלצה ../images/Emo45.gif

אגב, את מוזמנת גם לרשום אותה, עבור הדורות הבאים
בלוחות
יש לי ספר אחר שלו בשם: "אתה, המושך בחוטים", אך עדיין לא קראתי את הספר שלו (יש ספרים אחרים בהמתנה
) בוקר נפלא!
יההה!!!! נ.ב.: את יכולה לספר קצת מתוך מה שקראת?
 
אפרופו ספרים ../images/Emo140.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo15.gif

שאלת הסקר הנוכחית הינה: כמה ספרים את/ה קורא/ת עכשיו? (הכוונה, בתקופה הנוכחית) התשובות עד כה הם: 0 0.00% לא אוהב/ת לקרוא ספרים
0 0.00% לא קורא/ת כרגע שום ספר 2 16.67% "ספרים"? אני קורא/ת רק ספר אחד כרגע 5 41.67% קורא/ת בין 1-2 ספרים 3 25.00% קורא/ת בין 2-3 ספרים 2 16.67% קורא/ת יותר מ-3 ספרים 0 0.00% תעזבו אותי מספרים....אני רואה סרטים
0 0.00% קשה לי לקרוא. אני מתעייף/ת מקריאה 0 0.00% אני קורא/ת רק ספרי לימוד כרגע, לצערי... 0 0.00% רוצים סקר אחר! חה חה חה
סה"כ קולות: 12
 

kung fu

New member
חה חה

כשענתיי על הסקר (מזמן) אז בחרתי באופצייה: קורא/ת בין 2-3 ספרים ועכשיו המצב קצת השתנה וזאת האופצייה: קורא/ת בין 1-2 ספרים
 

basket case

New member
הבטחתי ולכן אקיים../images/Emo9.gif

הספר מתאר את "איזורי המשגה" שלנו - כלומר, דברים שרובנו מתנסים בהם בחיי היום-יום, וחבל: שנאה עצמית, כעס, חרדה, תלות, דיכאון וכד'. אלו הן מן "תולעים" (כהגדרת הספר), המפריעים לנו להיות מאושרים. הספר מפרט אודות כל אחד מאיזורי המשגה הללו, ונותן טכניקות להיפטר מהם. הפרק האחרון בספר נקרא "דיוקנו של אדם אשר חיסל את אזורי המשגה שלו". פה מתואר המצב האידיאלי, האופטימלי, שאליו אנו שואפים להגיע. אצטט לכם מספר דברים, המאפיינים את אותם אנשים: "אנשים המרגישים בנוח בעשיית כל דבר שהוא, ואינם מבזבזים זמן על תלונות או על שאיפה שדברים יהיו אחרת מכפי שהם. הם נלהבים לחיות ורוצים להפיק מן החיים את כל מה שהם יכולים."
"הם אינם מבזבזים את זמנם בצער על שלא עשו דבר-מה, או בכעס על משהו שכן עשו."
"אנשים אלה חיים עכשיו, לא בעבר ולא בעתיד. הבלתי ידוע אינו מאיים עליהם, והם מחפשים חוויות חדשות ובלתי-מוכרות."
"תגלה אצלם היעדר מפתיע של חיפוש אחר אישור. כאנשים שהגשימו את עצמם, הם מסוגלים לתפקד מבלי לקבל אישור ושבחים מן הסביבה." וכן הלאה...בקיצור, מעורר השראה. מומלץ!
 

kung fu

New member
אכן מעורר השראה!!! תודה!!!!!!

סיימת לקרוא אותו כבר?
 

יעל :-)

New member
נשמע מעניין

את האמת, שמעתי כבר בעבר את שם הספר, אבל לא ידעתי על מה הוא בדיוק. נשמע מעניין ונראה לי שאקרא אותו בהזדמנות. תודה על ההמלצה!
 
למעלה