../images/Emo79.gifתקרא לזה- "המדריך לווית'ינאי המתחיל!"../images/Emo79.gif
JILLIAN see who I am (הם הכי דומים בסגנון לדעתי לOSH) the howling stand my ground (גירסאת הדיסק- יש בה משהו יותר כבד וגות'י) the dance the heart of everything
the truth beneath the rose forsaken (כליל יחסית אבל יש את המקהלה המדהימה ויש גיטרות) aquarius (תנסה- הוא די בסיגנון- רק יותר מיוחד) Gothic cristmas (הוא די כבד ומהיר, אבל קצת מעצבן) Another day (קצת אובר דרמטי- אבל תנסה)
gatekeeper Blooded(אינסטרומנטלי- אבל שווה שמיעה) deciever of fools (קח שמיעה לעכל ושמיעה להקשיב..)
Dark Wings- גם עונה בבירור על ההגדרה שלך! the promiss (זה עלול לקחת זמן) A dengerous Mind (הוא יותר קליל ואוונסנסי..) Jane Doe - (עונים על ההגדרה שלך, אבל דווקא אותם אני לא ממש אוהב) Grace The other half deep within Enter -
ועכשיו לשלוש המלצות הכי גדולות שלי.. 1.Caged- תשמע, תנשום עמוק ותתן הזדמנות ברגע שנלכדת בקסם הקלטי לדעתי אין דרך חזרה..) (אם אהבת את caged תחזור אליי מפה יתחילו ההמלצות האמיתיות ME ,BS ,TSS ,RUTH ועוד..) 2.תיהיה מגניב ותתחיל מהמיוחד, ואל תתן לשנים לעבור עד שתגלה את הצד המאוד מיוחד של הלהקה- תשמע את השירים האלה- World Of Make Believe. Sounds of freedom .overcome. Towards The End) 3.תנסה גם את הצד העדין יותר של הלהקה- הבלדות המאוד מרגשות של הלהקה, אתה מוזמן להתחיל מבלדות "כבדות יותר" למשל- candels (מומלץ מאוד) , frozen, pearls of light, restless, ותנסה גם את hand of sorrow שזה די הגבול בין בלדה לשיר מטאל, אחרי זה אם הצלחת להתחבר לרגש בשירים תנסה את השירים העדינים והשקטים יותר forgiven, our farewall,All I need , את What have you done הגירסא האקוסטית המרגשת, somewhere!, memmories, angels הבלדות של האלבום The silent force לא יכולות שלא לרגש כל אחד, פשוטות ופשוט עשויות טוב. ואם התקדמת קצת יותר מזה לך על overcome, the swan song, ועכשיו לשיא של הבלדות המרגשות (כמובן שאם forgiven, overcome ,our farewall ,somwhere ) תנסה את Pale ו-Bittersweer) אהה והמלצה אחרונה ומיוחדת זה השיר המדהים
destroyed שהוא אחד השירים היותר מיוחדים ויפים של הלהקה, והוא סתם אנדררייטד, אז רוץ לשמוע אותו, אהבת? ספר לחבריך.. לא אהבת? אני אישית ידאג שכבר לא יהיו לך חברים (ואפילו המשטרה לא תמצא אותם קפואים ומדממים במחסן שלי!
) מקווה שעזרתי!!
נ.ב: ככה מבזבזים שעה מהחיים! [: