המלצה על רופא

אלונית24

New member
המלצה על רופא

שלום, מישהי שמעה על דר' ווליוביץ?
קיבלתי עליו המלצה חמה אבל קראתי קצת באינטרנט וראיתי שהיה מקרה לא נעים בכלל... שהוא מטריד מינית ארבע נשים...
האם זה נכון?? מישהי יודעת משהו??

pollyjean

New member
תגובה

דר ווליוביץ היה הרופא שלי לממש מעט זמן, נתן לי הפניה, עשה בדיקת דופק וזהו. הוא היה סופר נחמד. הוא היה גם הרופא של חברות שלי שאמרו שהוא היה מדהים ומקצועי מאד. היה סביבו סיפור של הטרדות נכון, לא ברור מה קרה שם אבל יש מצב שהוא באמת הטריד. חבל מאד כי לי באופן אישי הוא היה מאד נחמד וחביב וגם יש לו המון ניסיון.

אלונית24

New member
אני מתלבטת אם ללכת אליו או לא

כי ארבע נשים התלוננו, לא רק אחת. וגם שמעתי את התלונות והן די מזעזעות..
ניראה לך שהוא התפטר מהכללית או שהוא פוטר?

מיטלוש58

New member
ד״ר ווליוביץ

ד״ר ווליוביץ הוא המושיע הפרטי שלי איש ישר הגון אהוב וסבלני בזכותו אני אמא לשלישייה מהממת ששבוע הבא חוגגים שנה ד״ר ווליוביץ בניגוד להרבה רופאים מטפל בך בעצמו ואינו מחזיק צי של אחיות הוא עונה תמיד לטלפון ולא מפספס כלום הוא הבטיח לי שאני אהיה אמא בכל מחיר ואכן צדק עברתי אצלו 2 הזרעות 5 שאיבות ו6 החזרות עקב אי ביוץ אין על ד״ר ווליוביץ מלאך בהצלחה

אלונית24

New member
שלישיה??

וואו שלישיה!
מזל טוב ליומולדת :)
נשמע בהחלט מסור אם הוא עונה בעצמו לטלפונים ולא מחזיק צי של אחיות..
האם היית אצלו בטיפולים אחרי המקרה של ההטרדה? לא הרגשת לא בנוח כשהוא בדק אותך?
האם עדיין יש לו מטופלות אחרי המקרה?
אגב שמעתי שהעבירו בקשה לפרקליטות לשלול לו את הרשיון בגלל המקרה..

מיטלוש58

New member
אני קוראת כאן תגובות וזה לא נעים בחיי

אני הייתי מטופלת שלו תוך כדיי המקרה שקרה וזה בכלל לא הפריע לי כי הוא נתן את נשמתו בכדיי שאני יצליח אבל אספר לך קצת על האישיות שלו הוא איש מאד ישר ואומר בפנים את האמת ולא מדבר בציניות ומדבר כמו חבר ולא כמו רופא ואולי ישנם בנות שהיעדר הדיסטנס מרתיע אותם ואצלי זה עשה הפוך מכיוון שהפתיחות גרמה לי להשתחרר ולהרגיש בנח . אני מזדהה עם אקר לגבי מה שקרה בחדר החזרת העוברים כי גם עליי הוא צעק שביקשתי להחזיר ארבעה עוברים ( הייתי בת 28 וחצי ) אבל הכעס שלו עליי נבע מדאגה סל הכל ומרות זאת החזיר ארבעה ונקלטו 3 ברוך השם . אני אישית וכל מי שאני מכירה שהיו מטופלות שלו חולות עליו! לכי לפגישת היכרות ותחליטי בעצמך

acka

New member
אצלי זה היה הפוך

הוא רצה להחזיר יותר עוברים ממה שאני הייתי מוכנה.
&nbsp
ואת ברת מזל - מזלך שנקלטו רק 3, מזלך שגם השלושה האלו שרדו והפכו לילדים בריאים.
זה לא כל כך טריוויאלי בהריונות שלישיה.

אלונית24

New member
הוא נשמע מקסים

ושמעתי בדיוק את אותם דברים מנשים אחרות
אני פשוט נורא מובכת מהבדיקות האלה אז עם מישהו כזה זה יכול לדרום לי להרגיש עוד לא בנוח
אני לא אדע על מה הוא חושב כשאני יושבת שם על כסא הגניקולוג...

מצד שני גם הבנתי שדווקא בגלל כל הסיפור אז יש לו פחות מטופלות אז הוא יכול להקדיש לכל אחת יותר ואז את לא רק עוד מספר...

דילמה

בלונד23

New member
למה לך ללכת למישהו שהטריד מינית?

למה בכלל לשקול את זה?
אין מספיק רופאים?

atiro

New member
איך את חורצת דין ככה?

הוא הורשע או שהוא אשם רק כי הן אמרו?

בלונד23

New member
בלי לחרוץ, פשוט לא כדאי להסתכן

ברגע שיש 4 תלונות (ובמקומותינו ההטרדה פושטת אפילו בכנסת, בתקשורת, ובכל מקום, ולעומת זאת מערכת המשפט עובדת לאט. מאוד לאט. ומתעללת במתלוננות בדרך כלל) אז פשוט עדיף להתרחק. ונשמרתם לנפשותיכם. פעם כשחיפשתי רופא, וביררתי עליו, לא מעט בנות כתבו שהוא נוגע שלא לצורך, זה לא קשור לכישוריו כרופא, ואין פה שום חריצת דין, רק בית המשפט יקבע לבסוף, ויכול להיות שהתיק ייסגר מחוסר עניין לציבור (כבר היו מקרי הטרדה שנסגרו כך). השורה התחתונה היא שאין צורך ללכת לאדם שכרגע תלויים נגדו חשדות כשיש רופאים אחרים, טובים ונהדרים שמכבדים את המטופלות.

אלונית24

New member
אני הבנתי שבית המשפט מצא אמת בדברי הנשים

לא ממש מבינה בזה אבל הבנתי שההאשמות כן הוכחו ושהתיק עבר לפרקליטות ושאפילו שוקלים לשלול לו את הרשיון

acka

New member
רופא

אני לא מאוד לא הסתדרתי איתו בפעם שהוא החליף את הרופא שלי.
הצליח להביא אותי לבכי בחדר ההחזרה.
אני לא יודעת מה נסגר עם ההאשמות, אבל זה בטח לא תורם לתחושות שלי.
אם לא מרגיש לך נוח - לכי לרופא אחר.
יש הרבה רופאים טובים ומומלצים ללא חשדות נגדם.

אלונית24

New member
אמאלה

למה בדיוק הוא גרם לך לבכות??
והאם הוא ניראה כמו סוטה כזה שיכול להטריד?

acka

New member
איך נראה סוטה?

כמו חבר כנסת ממפלגה דתית? או ניצב במשטרה? אולי קצין צה"ל מעוטר? איש נשוי עם ילדים ומשרה מכובדת?
כל אלו הטרידו לאחרונה נשים שהיו תחת מרותם.
אין להם קרניים שכולות לרמז מראש שככה הם.
סליחה, נושא כאוב.
&nbsp
ולי הוא גרם לבכות כי הוא התעקש להחזיר 3 עוברים וצעק עליי שלא הסכמתי.

אלונית24

New member
בהחלט נשמע לא סימפטי

גם נשוי עם ילדים עם חשדות להטרדות (אני לא אדע על מה בדיוק הוא חושב כשהוא מסתכל לי שם למטה...)
וגם צועק.......

אלונית24

New member
ממש לא היה בסדר גם אם הוא רווק חתיך

זה בכל מקרה לא בסדר כשאתה גניקולוג שרואה לי ה-כ-ל
אני לא יודעת מה הוא חושב כשהוא מסתכל לי שם........

בכל בדיקה אפשר לבקש מלווה או אחות

אם את ממש רוצה להגיע אליו אולי כדאי לך לנסות
ולבקש נוכחות של אדם נוסף

למעלה