המלצה על רופא מנתח

המלצה על רופא מנתח

הי שלום רב, הבן דוד שלי סובל מבעיה בברכיים והוא צריך לעבור ניתוח רצועה צולבת קדמית ומניסקוס. משהו מכיר את ד"ר דרור פוקס, אוטופרד ברך, בבני ציון חיפה? יש המלצות? תודה רבה

chonkin

New member
המלצה!

ד"ר טיין.....רופא ברך מומחה מעולה!!! עברתי אצלו בדיוק אותו ניתוח לפניי ארבעה חודשים.

chonkin

New member
כנסי :)

דבר ראשון אין בעד מה . דבר שני, הוא עובד פרטי עם "מגדל" דרך קופת חולים כללית והוא מקבל במלון השרון בהרצליה. הוא עובד בבית חולים השרון, מנהל את המחלקה שם או משהו.

rondon2

New member
המצלה על רופא

אני מבין שאת מחפשת רופא אורטופד, אשר גר באזור חיפה, תנסי בבית החולים רמב"ם, יש שם מחלקה אורטופדית טובה מאוד.

לא...

אני לא מחפשת רופא מהצפון דווקא, פשוט קבלנו אצל הרופא לעיל מקום לא בעוד שנה... כי אם בקרוב ורציתי לדעת אם הוא טוב

rondon2

New member
תשובה

יש את פרופ' נחום הלפרין וד"ר גבריאל אגר בבית חולים אסף הרופא, ויש את פרופ' מיכאל סודרי מרמב"ם והרשימה רבה.

אשמח אם תכתוב לי את הרשימה

כי שוב, יש המון רופאים טובים, הבנתי שיש כמה באסף הרופא, אבל הניתוח אצלם יקבע רק בעוד חצי שנה..

chonkin

New member
לפי מיטב ידיעתי

הלפרין ואגר הם הכי טובים בארץ, אבל הלפרין כבר לא מנתח (או לא מנתח רצועעות צולבות)...כי גם אני רציתי אליו, ואמרו לי שהוא לא עושה יותר ניתוחים מהסוג הזה. אבל אל תסתמכו עליי. אגר נחשב רופא מעולה גם כן.... אבל באמת התורים אצלם...ייקח המון המון זמן. יש לקחת את זה בחשבון

למעלה