המלצה על סרט

Billy Eliot

New member
המלצה על סרט

לפני כשעה חזרתי מבילוי. הייתי בסרט "שודדי הפיראטים" עם ג'וני דפ. סרט מצויין. ממליץ בחום לראות אותו. לדעתי יש גם בסרט מוטיבים גאים. רוצו לראות!!!

ז י ק ו

New member
המלצה על סרט נוסף

הסרט "משהו יפה" סרט יפה, מרגש ומצחיק שמתרכז בחיים של כמה משפחות לא רגילות באחד מפרבריה העניים של לונדון. בדלת אחת גרים אב שמכה את בנו (סטי) ובדלת שניה גרים אם חד הורית, החבר התמהוני שלה ובנה המסוגר (גי'מי). בדירה סמוכה גרות אם חד הורית שחורה ובתה הסוגדת (ליה) לדמותה ושיריה של "מאמא קס" (סולנית ה"אמהות והאבות"). בתוך כל התככים וחילוקי הדיעות מצליחה להתפתח אהבה אמיתית וכנה בין שני הבנים סטי וג'ימי, אהבה שסוחפת איתה את כל חילוקי הדיעות שיש בין הדיירים ובתוך המשפחות עד להשלמה של כולם אחד עם השני. מומלץ !!!

Billy Eliot

New member
ראיתי את הסרט הזה, הוא די ישן

אבל אם כבר סרטים בריטיים, יש שני סרטים בריטיים שעשו לי את זה: 1. GET REAL 2. BEDROOMS AND HOLLOWAYS- בעברית נקרא חדרי שינה.

white star

New member
../images/Emo54.gif ולי יש המלצה שלילית

הסרט "פרדי נגד גייסון" פשוט עשוי רע וכל כך צפוי מראש התאכזבתי
דרך אגב ראיתי את "שודדי הקריביים" סרט ממש טוב , שעתיים ללא מין זה נדיר בסרטים ההולוודיים.גם אהבתי את המשחק הסמי אוחצ'תי של ג'וני דפ

Billy Eliot

New member
בסרט שודדי הקריביים

לא רק ג'וני דפ היה סמי אוחצ'י. היו גם הרבה גברים אחרים בסגנון סמי אוחצ'י. שמת לב לשני החברים שהיו ממשמר המלך? הם נראו כאילו הם זוג גייז. גם לא הבינו הרבה בכל הנוגע לאוניות וכאלו. אל תשכח את הפיראטים על הספינה שאחרי זה גם התחפשו לשתי נשים. שמח לשמוע שהסרט "פרדי נגד גרייסון" עשוי בתורה רעה. אני לא היחיד ששמעתי על זה. ממליץ בחום ללכת לסרט סימה וקנין מכשפה. סרט שמחזיר אותך לימי סרטי הבורקס, רק בכמה רמות למעלה מאשר סרטי בורקס ישנים. במשך כל הסרט הזה ישבתי והתפוצצתי מצחוק.

למעלה