המלצה על ספר

Nir Penso

New member
המלצה על ספר

שלום לכולכם לאלה שאינם מכירים אותי, שמי ניר ואני מנחה במיכא"ל. לקראת הקיץ הקרוב הרשו לי להמליץ לכם על ספר מדהים, עם מסר מיכא"לי למופת, שיכול, לאלו שעברו את הקורס (וגם לאלה שבדרך...), לתת תזכורת על מהות הפרוייקט. הספר נקרא "על העוורון" וכתב אותו ז'וזה סרמאגו. הספר מותח וכתוב בצורה מבריקה, וגם אינו כל-כך ארוך, כדאי לנצל את מבצעי שבוע הספר ולקנות אותו. אני מבטיח חגיגית - לא תתאכזבו. ולאלה שקראו - מה לדעתכם הקשר למיכא"ל? (רק בזהירות בלי ספויילרים). לכולכם קיץ מהנה, בטוח ומחכים, ודרך אגב - שידעו כל גולשי הפורום שיוסי אבגי - מנהל הפורום הזה - הוא הכי אחלא גבר בעולם שתדעו להעריך, ניר

yossi iv

New member
ניר, איש יקר...../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שאתה כאן, תודה על ההמלצה אני אזמין את הספר לעצמי. אגב, העקבות ההמלצה שלך ,הכנסתי את הספר לרשימת המומלצים כאן בפורום ונשמח לעוד המלצות והכוונות ממך. (ניר, הבכת אותי עם המחמאה שלך..
) נשיקות

punctual

New member
חח יוסי

זה נכון אתה באמת אחלה גבר ולא קשה לשים לב.. בכלל, אני אסיר תודה שיש לי הזכות להכיר אנשים טובים כ"כ !! החל מהחברים שלי שאני פשוט ח-ו-ל-ה (!!) עליהם ועד לאנשים בפורום כולל אותך כמובן יוסי.. ואמיר.. אחח על אמיר אני יכול לדבר שעות...

קראתי,

באמת ספר מצוין, קצת קודר, אבל נותן הרבה חומר למחשבה, וסרמאגו מציג עולם אלטרנטיבי בצורה גאונית. הקשר למיכא"ל? אני לא כל כך בטוחה...אולי זה שעם כח רצון אפשר להצליח? ומצד שני הייתה להם עזרה....

Nir Penso

New member
רעיון מעניין....

אבל אני יותר חשבתי בכוון של משמעות העוורון הפיסי על יכולת הראיה הנפשית....מה דעתך?

אה, נו בטח...

הרי זה בעצם היה כל הרעיון של הספר - איך העיוורון של האנשים (לא העיוורון הפיזי) גורם לאומללות ולחיות את החיים בדרך מעוותת ולא טובה - ולעומת זאת, כשרואים, אנחנו גם יודעים איך לפעול בדרך הנכונה ואז אתה יכול לסדר הכל לטובה. -איך פספסתי את זה קודם?-

למעלה