נראה שהוא, ביבי וגנץ הסתנכרנו בדרך
די אחידה בכיוון שבחרו לנהל את המבצע הזה, לפחות לפי העמדות הכמעט מתואמות שלהם בקבינט ולא מעט מילים שחזרו על עצמם כהצהרות משותפות. רגע, אמרתי לנהל? יותר נכון להיות מנוהלים ע״י הקריסות של החמאס ומה העולם יאמר. בעיני זו עליבות שלא הלכו על הכרעה מול החמאס,אני כן רואה את בוגי כדמות מוערכת ומוערכת בעיני על פועלו (יחד עם רבים וטובים) עבור בטחון ישראל,ואני בהחלט מבצע הפרדה (נראה לי שגם אתה עושה זאת) בין בוגי ״של הקבינט״ שמסכים עם ביבי ומוריד הנחייה לגנץ,לבין בוגי הטקטיקן והמצביא שמקבל אור ירוק וגם נותן בראש למחבלים במבצעי צה״ל השונים וסיפק לא מעט מודיעין איכותי כשהיה בתפקיד ראש אמ״ן. יש מצב שהוא גם התבקש לשמור על פרופיל נמוך מאז ההתבטאויות ההם שלו בקשר למשיח האדיוט ששלחו לנו לאזור,כך שכפי שאני רואה אותו, הוא למד להיות יותר ״פוליטיקאי״ במה שיושב לו על הלב - אבל מה שאני באמת אוהב בו, לא בשונה ממניהוא יודע לדפוק על השולחן כשחוצים קו עמוק, התנגדותו הנחרצת מול שקרי ערפאת ולאחר מכן אפילו התנגדותו העוד יותר נחרצת לגירוש וההתנתקות מגוש קטיף, להגיד את מה שיושב לו ויכול לסכן את עתידה של ישראל. גם אם הוא אומר את זה בצורה לא ״פוליטיקאית״ והדוד סם או מוחמד חוסיין נעלב, הוא אומר את זה בצורה שכל ישראלי מבין עם מי יש לנו עסק בלי פלפולי מילים ומילים עלומות, ת׳כלס ובנאדם של ת'כלס. איש של עבודה ועשייה.