המלצה על ספר נפלא!

המלצה על ספר נפלא!

לפני מספר חודשים רכשתי את הספר "הדרך לחיים של משמעות"- חוכמת הרבי מנחם מענדל שניאורסון- הוא הרבי מלובביץ. אני יודע מהי התגובה הראשונית של כל אחד מכם. "עוד ספר של חרדי קיצוני" "שוב הכפייה הדתית של חסידי חב"ד" וכו´. לא חברים. מהרגע הראשון שפתחתי את הספר גיליתי עד כמה מעט אנו החילונים מכירים את תורתו ואמונתו של הרבי מלובביץ. התקשורת שלנו יצרה בראשנו מיתוס של אדם קיצוני, שמרני וחשוך, ולא כך הוא. ככל שהעמקתי לקרוא גיליתי עד כמה נאור ופתוח היה הוא לזולת, לכבוד האדם, ועד כמה מקיפה היתה תורתו, אשר נגעה בכל תחומי חיינו. הספר נכתב בצורה הקלה ביותר לקריאה, ומשולבים בו מדרשים רבים של הרבי וסיפורים קצרצרים על חייו ועל פועלו. כל המבקש להגביר את מודעותו הפנימית שלו ולזולתו, מומלץ בחום שיקרא את הספר, או אפילו פרקים ממנו, לפי ראות עיניו ועניינו האישי. אני חוזר ומדגיש שאין כאן כוונה להחזיר בתשובה אף אחד. גם אני מגדיר את עצמי כחילוני מאמין. והספר פקח את עיני בתחומים רבים. פעמים רבות, כשאני נתקל בבעיה מסויימת או סתם במצב רוח לא טוב, אני פותח את הספר (לעיתים אפילו באופן רנדומלי) ,קורא את הפרק הרלוונטי ובדרך כלל גם מקבל תשובות לשאלותיי. שיהיה לכולכם סוף שבוע נפלא! רודף שלום.

ריחן

New member
תודה על ההמלצה ../images/Emo140.gif

זה מזכיר לי את מערכת היחסים שלי עם סדרת הספרים של סנייה רומן מתקשרת את אורין גם מומלצים בחום

ריחן

New member
ספרי מודעות, יחסים, והתפתחות רוחנית

היי, סדרת החיים על פני האדמה - סנייה (סאנאיה) רומן מתקשרת את אורין: I - לחיות מתוך שמחה II - עצמה אישית דרך מודעות III - צמיחה רוחנית ניתן לרכוש ברב חנויות הספרים ובאינטרנט
שיהיה לתועלת ולהנאה

מאד מאד מאד מומלצים לקריאה../images/Emo24.gif

אם יש סוג ספרים שמתקשרים לעידן החדש והם באמת מתקשרים ישויות אור אז אלו הם בפרוש הספרים של סניה רומן מתקשרת את אורין. אני באופן אישי מאד נזהרת מתקשורים ומתקשרים. מהסיבה הפשוטה שאף פעם אנחנו האנשים הפשוטים לט כל כך יודעים להבדיל בין טוב לרע ובין אור לחושך. בכל אופן בעזרת הכלים שאני רכשתי לזיהוי הנתיב המואר אני מאשרת שהספרים הנ"ל שייכים אל עולם האור. כמו כן יש לה עוד שני ספרים חדשים. אחד שאני זוכרת הוא: אהבת נשמה- לעורר את מרכזי הלב. נפגשתי בו לפני חודשים ומאז אני לא מפסיקה לעבור תהליכים אישיים בנושא הרגש, פשוט התהליכים מואצים בקצב מדהים. למה הכוונה? כל יום שעובר כאילו עברה עלי שנת חיים ברמת התובנות והביצועים האישיים. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

אשרייך רודך שלום התחלת את המסע|שריף

היי!!! אני גאה בך איש באמת בחרת להתחיל את המסע גם אני נפגשתי בספר הזה ואני מאד אוהבת את גישתו הפשוטה לעם. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה