המלצה על נגן
אתם בטח מקבלים 200 הודעות כאלה בשעה, אבל אני מתאר לעצמי שאם לא בפורום הזה, אז איפה אני כן אתייעץ בנוגע לקניית נגן חדש ?
אני מזה כשנתיים וחצי עובד עם IRIVER H10 בנפח של 20GB. מיושן אמנם אבל עושה את העבודה למרות הבאגים והממשק האיטי טיפה. שלא נדבר על ה SLIDER שלו שכמעט מת... בכל מקרה אני מעוניין לקנות נגן חדש. מה אני מחפש ? א. שיהיה רק נגן... לא צריך MP4 וכל הדרק מסביב למרות שלא אכפת לי גם שיהיה במכשיר שכן אני שם לב שכבר אין מכשירי MP3 ברמה שגם לא מנגן סרטים, לכן אין לי בעיה שיהיה כלול במכשיר למרות שאני לא צריך את זה ב. רדיו מובנה במכשיר ג. מכשיר עם נפח... 20 GB זה יפה אבל היום לא הייתי קונה משהו עם פחות מ- 60 GB. ד. לא הייתי מתנגד לפיצ'רים כמו בלוטות' ועוד כל מיני... אבל ממש ממש לא חובה. ה. למרות שאני רק רוצה נגן ולא יותר מזה, אני כן מחפש מכשיר חדש ורלוונטי ולא משהו עתיק... אני ממש לא מתקמצן ומחפש מכשיר שישמש אותי יופי בשנתיים הקרובות כמו ה IRIVER הותיק שלי. לכן לא אכפת לי שגם יהיו בו דברים נוספים שאני לא ממש צריך כמו נגן MP4... למרות שלא צריך גם להשתגע. אני לא צריך את כל המכשירים תומכי גלישה ו- WIFI למיניהם. זה כבר פסיכי.
ו. תמיכה טובה גם למערכות הפעלה זרות כמו לינוקס (לא יודע אם כל הנגנים ידידותיים כל כך למערכת הזו) ואולי אפשרויות סינכרון ידידודיתיות על בסיס תיקיות ורשימות השמעה (ממש לא מבין בזה, תסלחו לי אם אני יוצא קצת טמבל). אני יכול לאמר לכם שמבירורים שלי כבר התחלתי להתמקד על נגנים של COWON/IAUDIO... בהתחלה הסתכלתי על הדגמים של A3 ו- Q5 אבל הם נראים ממש מעבר לצרכים שלי... ה- IAUDIO X5 60GB נראה ממש חמוד ומתאים לצרכים שלי. מחכה להמלצותיכם... תודה !
אתם בטח מקבלים 200 הודעות כאלה בשעה, אבל אני מתאר לעצמי שאם לא בפורום הזה, אז איפה אני כן אתייעץ בנוגע לקניית נגן חדש ?