המלצה על נגן

HyperNovA

New member
המלצה על נגן

אתם בטח מקבלים 200 הודעות כאלה בשעה, אבל אני מתאר לעצמי שאם לא בפורום הזה, אז איפה אני כן אתייעץ בנוגע לקניית נגן חדש ?
אני מזה כשנתיים וחצי עובד עם IRIVER H10 בנפח של 20GB. מיושן אמנם אבל עושה את העבודה למרות הבאגים והממשק האיטי טיפה. שלא נדבר על ה SLIDER שלו שכמעט מת... בכל מקרה אני מעוניין לקנות נגן חדש. מה אני מחפש ? א. שיהיה רק נגן... לא צריך MP4 וכל הדרק מסביב למרות שלא אכפת לי גם שיהיה במכשיר שכן אני שם לב שכבר אין מכשירי MP3 ברמה שגם לא מנגן סרטים, לכן אין לי בעיה שיהיה כלול במכשיר למרות שאני לא צריך את זה ב. רדיו מובנה במכשיר ג. מכשיר עם נפח... 20 GB זה יפה אבל היום לא הייתי קונה משהו עם פחות מ- 60 GB. ד. לא הייתי מתנגד לפיצ'רים כמו בלוטות' ועוד כל מיני... אבל ממש ממש לא חובה. ה. למרות שאני רק רוצה נגן ולא יותר מזה, אני כן מחפש מכשיר חדש ורלוונטי ולא משהו עתיק... אני ממש לא מתקמצן ומחפש מכשיר שישמש אותי יופי בשנתיים הקרובות כמו ה IRIVER הותיק שלי. לכן לא אכפת לי שגם יהיו בו דברים נוספים שאני לא ממש צריך כמו נגן MP4... למרות שלא צריך גם להשתגע. אני לא צריך את כל המכשירים תומכי גלישה ו- WIFI למיניהם. זה כבר פסיכי.
ו. תמיכה טובה גם למערכות הפעלה זרות כמו לינוקס (לא יודע אם כל הנגנים ידידותיים כל כך למערכת הזו) ואולי אפשרויות סינכרון ידידודיתיות על בסיס תיקיות ורשימות השמעה (ממש לא מבין בזה, תסלחו לי אם אני יוצא קצת טמבל). אני יכול לאמר לכם שמבירורים שלי כבר התחלתי להתמקד על נגנים של COWON/IAUDIO... בהתחלה הסתכלתי על הדגמים של A3 ו- Q5 אבל הם נראים ממש מעבר לצרכים שלי... ה- IAUDIO X5 60GB נראה ממש חמוד ומתאים לצרכים שלי. מחכה להמלצותיכם... תודה !

O

omerdav

Guest
באמת חשבתי על ה-A3\Q5

כשקראתי את ההודעה... עקרונית ה-X5 כבר לא מיוצר ויהיה לך קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותו בחנויות (סטוקים אחרונים,אולי),שלא לדבר על ה-X5 ה"טוב",הרי הוא ה-X5L שמגדיל את חיי הסוללה.

HyperNovA

New member
עוד משהו שיצא לי להתקל בו

ראיתי פוסט בפורום שממליץ על ה- IAUDIO D2 + כרטיס פלאש של 32 MB... שווה ?

יאיר B

New member
לא יודע אם מוכרים בארץ כרטיסים של 32GB

אם לא - אז רק מחו"ל. זה פתרון לא רע, אם כי אני חשבתי יותר בכיוון של איפוד (למרות שאין תיקיות וצריך לסנכרן עם תוכנה יעודית וגם אין עברית). היתרון של האיפוד הוא בנפח (יש 80GB ו-160GB) ובאביזרים הבלתי נגמרים שיש להשיג עבורו. מערכות הלינקוס (אתה מדבר על רוקבוקס? מפגרות אחרי הנגנים בערך בשני דורות. הנגן הכי מודרני שאני יודע (זוכר) שיש לו מימוש למערכת רוקבוקס זה ה-E200 של סנדיסק (הוא מוגבל ל-8GB+כרטיס של כמה GB נוספים).

HyperNovA

New member
לא מתאים

לאייפודים למיניהם אין רדיו והקטע של התוכנה הייעודית להטענת המוסיקה לא מתאים. שאני מדבר על לינוקס אני מתכוון למערכת הפעלה של לינוקס במחשב שתזהה את הנגן שאני מחבר ולא תעשה בעיות. נגן עם אפשרויות של DRAG AND DROP עדי להטעין עליו מוסיקה יעבוד מעולה לצורך העניין.

tweeg

New member
לדעתי

הzen הוא הנגן הכי מתאים,יש לו רדיו,הוא יחסית קטן,הוא מגיע ל32 ושיגיעו הכרטיסים של ה32 לארץ הוא יגיע גם ל64 האיפודים יורדים כי אין רדיו,הzvm כבר ישן הzune אולי אפשרות,לא נראה לי יתסדר עם לינוקס (אני גם לא בטוח שהzen יסתדר,תצטרך לבדוק את זה)

itairom

New member
שכחת את זה

שגם אם מרחיבים עם כרטיס זיכרון אז כל מה שתוסיף לכרטיס זה לא יהיה משולב במכשיר כאילו וזה די לא נוח ויכול לוותר על הרעיון מראש, ככה זה ברוב הנגנים (אני יודע שהzen לפחות), אני הייתי ממליץ לבחור על הZVM בגרסת ה-60 אם עדיין מוכרים, נגן מוזיקה מנצח.

יאיר B

New member
תלוי במכשיר. יש כאלה שלא מרגישים שיש כרטיס

למשל בסנסא אקספרס (הכל מעורבב). גם בחלק מנגני המדבקה זה כך.

itairom

New member
כן,יש גישה אבל כשיש לך 10 ג'יגה למשל של שירים

זה לא נוח שחלק מהמוזיקה נמצאת על המכשיר וחלק מהמוזיקה נמצאת על הכרטיס, אם כבר קונים כרטיס זיכרון רצוי לשים עליו רק קבצי ווידיאו למשל, כי לרוב אין הרבה וזה רשימה הרבה יותר מצומצמת מאשר המוזיקה..

Shantimama

New member
../images/Emo176.gif אם אני קונה cowon d2 16 gb

ועוד כרטיס הגדלה של 16, אני יצטרך כל הזמן להחליף בין כרטיסים או שאני מכניסה למכשיר את ההגדלה ויכולה לשמוע את כל המוזיקה שקיימת לי ?

יאיר B

New member
אההה. אני חשבתי שאתה רוצה להתקין על

הנגן מערכת לינוקס. אני עובד עם נגן של איאודיו - אין בעיה עם לינקוס. אבל בנפחים כאלה - איאודיו זה רק Q5 או A3. הזון של MS צריך תוכנה כמו איפוד, קריאייטיב אני לא יודע. איריבר בעיקרון לא צריכים (אם כי בעבר הייתה תוכנה למי שרצה להשתמש בה - איריבר+). אני לא יודע אם נגנים של ארכוס מזוהים בלינוקס (לא ראיתי מעולם אחד כזה, הם די נדירים בישראל).

or121210

New member
../images/Emo207.gif יש לכם מושג

מתי ה-D2 יגיע לנפח 32GB הקליפ ל-8GB ונגני פלאש (וכרטיסי זיכרון) ל-64GB, ומתי יגיע הכרטיס של ה-32GB לארץ. דרך אגב שמתם לב לזה שאין נגן מחודש שמיועד למוזיקה 60GB+ (חוץ מהקלאסיק והוידאו, אבל יש הרבה כאלה שאוספים מוזיקה מסביב לעולה ואז צריך אייטונס)

tweeg

New member
כדור הבדולח אומר לי....

אףאחד לא יודע,קוואון לא רמזה כלום סאנדיסק לא תעשה את זה,הקליפ הוא נגן לריצה,וכבר יש לו מחליף כרטיסי זיכרון יש את הטכנולוגיה,אבל עדיף להם לשחרר בהפרשים של כמה חודשים כדי שיקנו ואז יעברו לנפח יותר גדול אפשר להגיד שהzune בערך אבל רוב החברות לא חושבות שלאנשים יש מה לעשות עם 60 ג'יגה למוזיקה תוסיף לזה שהפלאש מגיע ל30 ורוב החברות פרשו מד"ק

יאיר B

New member
קריסטל?

אתה רואה שושלת?
(הייתי באתר של סנדיסק - לא ראיתי נגן בשם קריסטל).

tweeg

New member
ואו,תזכיר לי לא לכתוב שאני שותה

כלומר גם את ההודעה הזאת לא הייתי צריך לכתוב אתה מדבר על שושלת טיודור?אז לא

למעלה