המלצה על נגן

BRIGHI

New member
המלצה על נגן

שלום, אני צריך המלצה על נגן איכותי וזה פחות או יותר הדברים שאני צריך שיהיו בנגן: 2 ג'יגה מינימום אוזניות איכותיות מבודדות רעש מסך גדול, 2.8 אינטש (שיהיה נוח לצפייה בסרטים) מסך מגע (לא חובה) תצוגת קבצי E-BOOK (קבצי PDF). תקציב-600-700 שקל. תודה מראש לכל העוזרים

itairom

New member
2 ג'יגה לצפייה בסרטים?

כל סרט זה לפחות 600 מגה, 2 סרטים ונגמר לך המקום, אז אתה צריך לכוון לגדלים יותר ריאליים, ומסך בגודל כזה לא תמצא בנגנים במסגרת תקציב שלך (לא פחות לא נגנים איכותיים)

BRIGHI

New member
לא סרטים מלאים

אני רוצה לראות סדרות, אני עושה פעמיים בשבועיים נסיעה של שלוש שעות וכל פעם לראות 2 פרקים בהחלט יספיקו לי, זה יתפוס 600 מגה מקסימום. לא אכפת לי שהנגן עצמו יעלה 600-700 שקל והאוזניות עוד 100 נגיד.

itairom

New member
אז אתה יכול לרכוש את הD2 של Cowon

בעיקרון הגרסת 2 ג'יגה שלו עולה 600 שקל פחות או יותר, יש לו מסך מגע בגודל 2.5 אינצ' שמניסיון זה מספיק לסדרות קצרות, אין לי ניסיון עם הנגן, אבל אנשים בהחלט אוהבים אותי (תקנו אותי אם אני טועה), אפשר גם להרחיב לו את המקום בעזרת כרטיס SD (שהיום הם ממש זולים ותוכל בכיף להוסיף עוד 4 ג'יגה במחיר של 70 שקל בערך), מה שכן הוא לא בא עם אוזניות מי יודע מה איכותיות וגם הוא לא קורא pdf

BRIGHI

New member
בעיה

הPDF הוא מאוד חיוני והכרחי, ככה שתודה על ההצעה, אבל זה לא זה. מה עם נגני TEAC? הם מוכרים? יש את זה, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693517 אני לא יודע אם הוא קורא PDF (מן הסתם אם הוא לא קורא, אז זה יורד מהפרק, פשוט לא כתוב כלום לגבי זה) אבל עושה רושם שזה נגן לא רע במחיר נוח.

מושו 21

New member
נגן מדבקה ..

ורוב הסיכויים שלא קורא PDF. מה שכן אפשרי לעשות ב-D2 וזה מה שאני עושה בד"כ - זה מעתיק את הטקסט מקובץ ה-PDF לקובץ TXT שאני יוצר ואת זה הוא כן יודע לקרוא. ומניסיון - לא הכי נוח לקרוא או לראות סדרות וסרטים על מסך 2.5" די מוציא את העיניים אבל מבחינת ממשק ונוחות של המסך מגע והכול - נראה לי שיתאים - ובכל מצב עדיף על פני כל נגן מדבקה כמו שצירפת - גם מבחינת איכות שמע, זמן סוללה (45-50 שעות, 10 לוידאו), ובכלל איכות של המכשיר (שלא יתקלקל אחרי חודשיים 3) לגבי אוזניות - תלוי כמה תהיה מוכן ללכת רחוק עם המחיר - מה שאתה מקבל עם כל נגן הוא באיכות סבירה מינוס, ב-100 שקל תמצא אוזניות טובות, בשביל איכות שמיעה מעולה מה שנקרא "להתענג" - 200-250 ש"ח. אלה מה שאני משתמש בהן - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 הנגן - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=573680

BRIGHI

New member
בעייתי

קודם כל, איך אתה הופך את קבצי הPDF לTXT? אני מנסה לעשות את זה שנים ולא ממש מצליח. אני חייב שיהיה אפשרי לראות בנגן סרטים/לקרוא בו, אחרת הוא חסר משמעות מבחינתי. תודה בכל מקרה.

יאיר B

New member
אם הוא באנגלית, יש תוכנות שיודעות לעשות את זה

הן יקרות מאוד. דוגמא לאחת כזאת: OmniPage. חפש בגוגל PDF to TXT או DOC.

מושו 21

New member
...

ניסיתי פעם אחת והצליח בפעם הראשונה - לא יודע אם פועל על כל סוגי הקבצים - יכול להיות שיהיו חלק מהקבצים שנעולים לעריכה - הקבצים שאני עבדתי איתם עד היום והעברתי לTXT, בצורה הבאה - באקרובט רידר- תפריט עליון EDIT SELECT ALL COPY ואז הדבק בקובץ TXT שתפתח. וכמו שאמרתי - אפשרי לקרוא בו ספרים , אפשרי לראות בו סרטים - פשוט כמו שיאיר אמר - מתחת ל-5 אינצ' זה לא נוח ומוציא את העיניים - עניין אינדיבידואלי של נוחות ...

למעלה