המלצה על נגן שני

Sedna

New member
המלצה על נגן שני

הי, לפני שנה וחצי עזרו לי מאוד בפורום הזה לבחור נגן. בסוף קניתי אייפוד נאנו ואני די מרוצה ממנו. אני עומדת לצאת בקרוב לטיול ארוך במזרח והחלטתי לא לקחת את האייפוד איתי מכל מיני שיקולים (הוא יקר ויש גניבות, נטען רק ע"י מחשב ולא ע"י סוללות וכו') ואני רוצה לקנות נגן פשוט יותר שישמש אותי רק לטיול. בעיקרון אני מחפשת נגן באיכות סבירה, בסכום של עד 600 ש"ח, שיהיה לפחות 4GB והכי חשוב - שיעבוד על סוללות שניתן להטעין ולא כמו האייפוד (הטענה רק באמצעות מחשב). רצוי שלא יהיה זבל סיני אלא נגן מחברה סבירה. עשיתי חיפוש בזאפ (ככה שאני לא באה סתם בלי לעשות קצת שיעורי בית
) ומצאתי את אלה: SANSA C140-FM 1 GB SanDisk (מישהו יודע אם יש אותו בנפח של יותר מ-1GB?) 4GB Iriver U20 (מישהו יודע למה הכוונה "סוללה ייחודית נטענת"?) iRIVER X20 4GB מה דעתכם? אם יש נגנים אחרים שאתם ממליצים אני אשמח לשמוע! תודה!

tweeg

New member
אממ

מכל הנגנים בארץ רק הt60 של איריבר מגיע ל4 ג'יגה ועובד על בטריות בעקרון הוא מחברה טובה,והוא מתאים לך יופי אולי אולי הוא קצת בעייתי,אני זוכר בעיקר דיווחים על ווליום חלש אבל אם אוזניות מתאימות לדעתי הוא יהיה בסדר הייתי הולך לחנות כלשהי לפני קניה לשמוע

Sedna

New member
יש עוד המלצות?

תודה על ההמלצה, בהחלט אבדוק בחנות. למישהו יש עוד המלצות על נגנים?

יאיר B

New member
נגנים שעובדים על סוללת אצבע הם נדירים

וקטנים מאוד (מבחינת קיבולת). כיום מאוד מקובל לשים בהם סוללה פנימית נטענת - זה מאפשר לתת יותר זמן השמעה. ל-U20 יש סוללה פנימית נטענת = סוללה יחודית עבורו שצריך להטעין. הערה: לא צריך מחשב כדי לטעון סוללה של נגן. אפשר לקנות ספק שיעשה את הטעינה דרך החשמל (בקיר). לשימוש במדינות אחרות צריך ערכת מתאמי שקעים. היצרן היחיד שיש איתו בעיה בנושא הספקים הללו הוא קריאיטיב (אגבף גם את האיפוד שלך אפשר לטעון דרך הספק הזה).

למעלה