המלצה על מסעדה

המלצה על מסעדה

לכבוד יום הולדתי ה-18 החליטה המשפחה להזמין אותי לארוחת ערב במסעדה בהרכב מצומצם. 5 אנשים בערך, שום דבר שמצריך הזמנה מיוחדת. הבעיה היחידה היא שכבר שנים לא יצאנו לאכול במסעדה טובה באמת [בשונה מעדות הג'ירף למיניהן, שהן חביבות מסוגן אך לא מהוות אטרקציה אמיתית], ומאחר ומאז עזבתי את הבית התזונה היומית שלי מבוססת על ווריאציות שונות של לחם וחמאת בוטנים- הייתי רוצה לנסות הפעם משהו קצת יותר יצירתי... אתם יודעים, אם כבר יוצאים למסעדה- שיהיה בקלאסה. וכאן אני אשמח אם אתם תיכנסו לתמונה- על איזו מסעדה טובה במיוחד [!!], אך לא יקרה באופן קיצוני [אין בעיית תקציב ממש, אבל רצוי גם לא להגזים] תמליצו לארוחת יומולדת 18 בהרכב משוער של נערה, זוג הורים, סבא וסבתא [אנינים, חובבי אוכל טוב, לא גרגרנים מדי]?... תודה מראש

ננה f

New member
יש צורך בפרוט ההעדפות שלכם

איזור, סוג אוכל מועדף, באמת אין שו הגבלה כזו< ו-5 אנשים בימים מסויימים בשעות מסויימותמחייב הזמנה ועוד איך...

אממ...

אין העדפות רציניות, אבל אולי...לא אוכל אסיאתי, מנות מגוונות [פירות ים זה יופי, למשל, אבל עדיף שהתפריט לא יהיה מבוסס עליהם], לא הרפתקני מדי כדי שלכולם יהיה מה לאכול [כשאכלנו בפנגיאה לפני שנה-שנתיים התקשיתי למצוא מספיק אופציות בתפריט שידברו אליי. אומנם נהניתי מהמנה העיקרית בסופו של דבר, אבל לא היה קל לאתר אותה], ו..אני מניחה שזהו. אני אוהבת אוכל איטלקי, בשר, פירות ים במידה. קיוויתי לנסות הפעם מנות יצירתיות יותר ופחות בנאליות. מסעדה שלא נוטה לנפילות או שירות בעייתי [כי השירות זו אובססיה רצינית אצלנו]. וכמובן שהתכוונו להזמין מקום מראש, כוונתי הייתה שלא צפויה בעיה בהזמנה [כמו שיכולה להתעורר, למשל, במקרה של 10 אנשים- מה שמצמצם את כמות המסעדות האופציונאליות...]. ספציפי יותר?

יש כרגע מבצע דיינרס..(אם יש למישהו)

ראשונה + עיקרית + קינוח ב-75 ש"ח (או 45 + 1000 נקודות) - כדאי לבדוק באתר שלהם את התפריטים והמסעדות המוצעות.. יכולה להעיד שאדיסון ברעננה היה מאוד נחמד היום..

ח ר ו ב

New member
הקופי בר , יענה לך על כול הדרישות.

המלצתי , תזמינו בשעת ערב מוקדמת .שהכול נינוח.

smartblonda

New member
נראה לי שהמסעדה של שגב

יכולה לענות על הדרישות. יש מאכלים מכל הסוגים ויש עיסקיות אטרקטיבות.

lavendula

New member
זו גם דעתי

וגם לי היה קצת קשה להחליט מה להזמין בפנגיאה. טוב, היא נסגרה, אז כבר לא יהיה לי קשה כ"כ ...

תודה רבה :]

העליתי את האופציות בפני הנפשות הפועלות, ותשובה תתקבל בקרוב. תודה לכולכם, עזרתם מאוד! נקווה שכולם יהיו מרוצים...

למעלה