המלצה על מלון בראשית מכתש רמון

אגס31

New member
המלצה על מלון בראשית מכתש רמון

התארחנו לפני שבועיים במלון בראשית המדהים. המטבח מבוסס על אוכל בריאותי בלבד. יש מודעות מאוד גבוהה לאוכל נ"ג. 95% מהאוכל הוא נ"ג כולל לחם שקיבלנו בארוחת בוקר. כל צוות המלון: קבלה, מלצרים בחדר אוכל ידעו מה זה צליאק. מומלץ בחום.

נשמע מדהים!

תודה על ה-

שמחה לשמוע כי אני חוויתי חוויה שונה לגמרי שם

הייתי שם לפני חצי שנה ולצערי המודעות ממש שאפה לאפס.
שמחה לשמוע שמשהו השתנה.

אגס31

New member
מופתעת מאוד לשמוע

מפליא מאוד מה שכתבת. לנו הייתה חוויה שונה: הודענו לפני ההגעה למלון שאנו זקוקים לאוכל בלי גלוטן. מיד כשהגענו וידאו זאת שוב בקבלה, קראו למנהל מזון ומשקאות שנתן לנו את מספר הנייד שלו במידה ונזדקק למשהו במשך השהייה והוא גם ביקש שכשנגיע לאכול שנקרא לו. אכן בארוחת הערב הוא ליווה אותנו באופן אישי והסביר מה מותר לאכול ומה לא, וכמעט את הכל היה אפשר לאכול. למחרת בארוחת בוקר אמרנו למלצר שאנו זקוקים לאוכל בלי גלוטן, הוא ידע על מה מדובר ומיד הביאו לנו לחם נ"ג.
היה פשוט תענוג. האוכל שם מעולהההההההההההההההה. נהנינו מכל ביס, פעם ראשונה בחיי שהבנתי על מה מדברים בתכנית מאסטר שף. ממליצה לך לחזור למלון לחוויה מתקנת.

יכול להיות שהבעיה היתה נעוצה

בזה שהייתי חלק מקבוצה גדולה שהתארחה במלון (נסעתי במסגרת השתלמות של המשרד והיינו כ-150 איש). גם אני הודעתע מראש וגם אני דיברתי עם מנהל מזון ומשקאות שהיה מאוד נחמד אבל כשזה הגיע לתכלס זה הי די מעצבן. חיכיתי המון זמן עד שמישהו התייחס ואז לקחו אותי להראות לי מה כביכול מותר, רק שאני הייתי צריכה להסביר להם יותר מאשר הם לי. כשכבר מצאו משהו שאין בו גלוטן, הם רצו לשים לי בצלחת אוכל עם אותם מלקחיים שרגע לפני נכון נגעו באוכל שבודאות הכיל גלוטן. בקיצור, עד שאכלתי מהמעט שהיה אפשר (ושוב, יכול להיות שזה נעוץ בכך שהכינו אוכל מיוחד לקבוצה) כולם כבר מזמן סיימו לאכול. על קינוח בכלל לא היה מה לדבר.
בכל מקרה, אם נעזוב את האוכל, המלון עצמו מדהים ברמות ומאוד אשמח לחזור לשם, הפעם לחופשה קצת יותר רומנטית.

אבל, שימו לב,,,

זו אחת המלונות היוקרתיים ביותר בארץ, לא מקום שיוצאים לחופשה משפחתית עם הילדים! לילה אחד עולה בין 1,800 ל - 4,000 תלוי בעונה!
בשביל במחיר הזה מקבלים את מלוא התמורה - שרות מעולה, אוכל טעים ויחס אדיב. הייתי מתפלא עם היה אחרת!

אגס31

New member
אפשר להשיג במחיר זול יותר

היינו בסוף יולי והשגנו חדר במחיר של 1300 ש"ח ללילה בדיל של חצי פנסיון. צריך פשוט לעקוב אחרי המבצעים שהם עושים בתאריכים מסויימים. למרות שהמלון יקר יחסית המחיר אכן מצדיק כל שקל. התפלאתי לראות הרבה משפחות מתארחות במלון רובן עם שלושה וארבעה ילדים. עם ישראל חי.

למעלה