המלצה על מחשב

המלצה על מחשב

שלום, רציתי לקבל מכם המלצות למחשב נייד, עד 7000 שקל. מה לדעתך הכי חשוב במחשב נייד (על אילו דברים לשים דגש). ובכלל- על מה אתם הייתם מסתכלים... תודה מראש!

יאיר B

New member
דבר ראשון על הצרכים שלך.

מה ירוץ על המחשב? אילו תוכנות? לפי זה בונים מפרט מתאים ביחס למחיר שאת מוכנה לשלם (ואת זה כבר אמרת לנו).

אז ככה-

זה בעיקר לצורכי עבודה ואני מתעסקת בגרפיקות ואנימציה אז בטח אני אצטרך כרטיס מסך חזק במיוחד. השאר זה לבית- אינטרנט, מסנג'ר וכו', לא משהו מיוחד. מבחינת מ"ה אני מעדיפה 2003 על פני ויסטה (למרות שזה כבר פחות מטריד אותי כי זה עניין של התקנה)

Jan22

New member
זהו זה ? תוכנות אופיס וטקסט ?

7K זה יותר מדי ,אם מראש את מייעדת נייד לעבודה משרדית ,אז אין טעם לקחת מעבד מתקדם (מעבדי הליבה הכפולה CORE DUO ,CORE 2) למקרה של צרכים עתידיים .מצד שני אם את מתכננת עבודה כבדה יותר בעתיד - עדיף לקחת את אחד המעבדים הנ"ל (או המקבילים מצד AMD). מעבד בסיסי שיתאים לצרכים של אופיס ושות' יהיה Sempron או Celeron ,ונייד מבוסס עם אלה לא יעלה יותר מ 3.5K .

כנראה בעתיד אני ארצה גם תלת מימד

זה עדיין יספיק? אגב שים לב שרשמי תוכנות גרפיות, ולא רק אופיס...

קניית מחשב נייד

כמו שכתבו לך, דבר ראשון חשוב להגדיר את הצרכים שלך מהמחשב. מעבר לאילו תוכנות ירוצו על המחשב, את גם צריכה להגדיר את אופי השימוש שלך בו - האם את צריכה מחשב נייד קל כי תסחבי אותו כל יום איתך הלוך חזור או שהוא בעיקר ישאר בבית? האם את צריכה לעבוד איתו זמן ארוך ללא חיבור חשמל ואז את צריכה סוללה חזקה במיוחד? ועוד מומלץ לקרוא את הקישור הרצ"ב על בחירת מחשב נייד שיעזור לך להגדיר צרכים ונותן גם טיפים כללים לגבי מקום רכישת המחשב, אחריות, שירות ועוד.

למעלה