המלצה על מחשב ניידים

המלצה על מחשב ניידים

שלום... אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני פחות מבין בכל הקטע.. המאפיינים של המחשב הם: המחשב מיועד בעיקרו ללימודים ולצפייה בסרטים..צריך להיות נייד אבל לא ממש (אוניברסיטה-בית) 4000-5000 ש"ח מסך 15-15.4 1 ג'יגה זכרון פנימי 80 gb אינטרנט אלחוטי כרטיס מסך סביר הבעיה העיקרית שממש אני לא מבין בה זה היצרן... תודה רבה מראש גל.....

Jan22

New member
יצרנים

כגון DELL,ACER,LENOVO,IBM THINKPAD,FUJITSU,HP וכו'. אין לך צורך במעבד מתקדם עבור אפליקציות משרד כגון אופיס/מוסיקה-סרטים/אנטרנט ,סלרון M האינטלי או סמפרון הAMD יספיקו לך. הדגש שלך צריך להיות על מעבד בסיסי (סלרון/סמפרון) ו512MB ,אלה עבור יישומי משרד-סטודנט. מעבר לזה , כבר מדברים על יישומים כבדים יותר כגון משחקים / גראפיקה / חישובים וכו' ...השאלה היא אם אתה צריך את זה ( או שתצטרך את זה בעתיד?)..

אתה יכול להמליץ לי על משהו ספציפי?

לא נראה לי שבעתיד יעשה שימוש של משחקים גראפיקנ וכו'... רציתי לקנות את הhp פאוויליון שעומד בתווך מחירים הבעיה ששמעתי שהשירות שלהם לגבי תקלות במוצר הוא גרוע במיוחד מה שהפחיד אותי...

Jan22

New member

t a n t a

New member
דגם חדש של HP 530

מעבד 1.6 מסך 15.4 זיכרון 1 GB HD 80 GB אחריות שנה באתר הלקוח מחירים בין 4100 ש"ח יום ראשון אני אדע יותר פרטים עליו אם אתה מעוניין

למעלה