המלצה על מאפרת

mdeutsch

New member
המלצה על מאפרת

מחפש המלצה על מאפרת, שיכולה גם לתת הדרכה קצרה על איפור עצמי ליום-יום

yaet1

New member
מאפרת מעולה

ממליצה על מאפרת מעולה - אורית ויזל - איפרה אותנו כבר בשתי חתונות משפחתיות.יש לה אתר אינטרנט:www.ov-makeup.co.il

ממש לא! יש לי מאפרת מעולה אבל לשם

גילוי נאות אני חייבת להודות שהיא אחותי. בכל מקרה היא מאפרת מדהים. בכל מה שקשור למחירים (נורמלים..לא 900!) תשאלי אותה.

א י ו ש י

New member
אחותך מאפרת?? שתארגן לנו קורס

זה מה שרצו בפורום השכן להיות הורים ועוד לא יצא למה לא אמרת שום דבר נו.. נו...נו....

אין לי בעיה לשאול אותה לגבי קורסים

אני יודעת שהיא באה עד לבית הלקוחה ובמהלך האיפור (איפור ערב) היא גם מיעצת לגבי איפור יום וצבעים המתאימים לגוון הפנים ,כחלק מהשירות.

yaet1

New member
מנסיון - היא שווה כל גרוש

ולכל החשדנים - אין לי קשר אליה, היא פשוט טובה

א 1 א

New member
לפני שבוע וחצי שילמתי 190 ש"ח +פן

אצל קובי בינזרי לבחורה שמאפרת אצלו .מקסימה וגם איפרה אותי עדין ומיוחד מאוד.לבר מיצווה של הבן.איפור של אל מקיאג'.היא גם למדה אצלהם.

a y a l u l a

New member
גם אני ממליצה על אורית ויזל

היא איפרה אותי לחתונה והיא מקסימה. היא גם עושה קורסים לאיפור.

מאפרת מדהימה ומקסימה - יפעת ארגמן

התכשיטנית. היא איפרה אותי ואת הבת שלי לבת המצווה ולקחה לנו 400 ש"ח לשתינו, כשהיא הגיעה עד אלינו.

סדנת איפור

רציתי להמליץ לכן על משהונחמד שעשו אצלנו בבסיס, בחורה מהשיכון שהיא גם מאפרת עשתה סדנת איפור בבית שלה. כל אחת שלמה 40 ש"ח ל-3 שעות היינו 8 בנות למדנו ,החכמנו בתחום וגם נהננו כמובן שגם העברנו מתכונים בדרך קשקשנו על הילדים והיה ממש כיף. חלק מהבנות גם הזמינו איפור מאיל מקיאג' וזכו להנחה של 30%. שיהיה בכיף.

אני מאפרת ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לפנות אליי בפרטי ולקבל את מספר הטלפון שלי, אני אענה לך על כל מה שתצטרכי

אמץ

New member
תבקשי מתנה ליומולדת

להדרכה באיל מקיאג. אשתי קיבלה את זה מאחיותיה ומאוד נהנתה. אולי את בכלל היא??

לא נראה לי שזו אני...

בתקופה האחרונה אני עובדת יותר בתחום ההפקות... אבל במידה ותרצו, שלחו לי מסר, בכיף

ראאבק

New member
מה זה אומר תחום ההפקות?

הניק שלך זה כאילו איפרת בתוכנית באקזיט ?

עבדתי באקזיט אבל לא כמאפרת

למי שיש yes העבודה האחרונה שלי היא כמאפרת של ערוץ game1אם מישהו מכיר... בכל אופן, בגלל עבודתי באקזיט, לא היה לי זמן לאפר לאירועים.. אבל אני פנויה עכשיו, אחרי 3 שנים

למעלה