המלצה על כפפות

eni9ma12

New member
המלצה על כפפות

אני צריך המלצה על כפפות בסביבות ה-150 ואני חושב שאני רוצה כפפות לא מלאות קוראים לזה כפפות חצי ? ואם אני רוצה כפפות מלאות שיהיה גם לחורף אז כדי לי לחכות? או שיש כפפות מלאות אבל יותר מאוורות ? שלא יהיה חם בקיץ...

freestyle bmx

New member
תחפש כפפות של ספשילייזד..

זולות,פשוטות ולא רעות אני רכבתי אם כאלה עד שעברתי לבוורלי הילס, עברתי לפוקס! במחיר הזה הכפפות לא משהו... בהצלחה!

eni9ma12

New member
הכפפות הנוכחיות כבר גוססות....

הכפפות הנוכחיות גוססות.... מתחילות להיתפרק ואני צריך לתפור אותם לפחות פעם בחודש... הכפפות הם כפפות ג'ל שניקנו לפני 4-5 שנים והכריות שבהם ה"תאים" אם הג'ל ניפתחים\ניקרעים ולדעתי הגיע הזמן סוף סוף, להחליף לחדשות
! ועד כמה שזה נחמד שיש דברים חדשים ! בחלק הפחות נחמד
אני צריך עזרה... אני רוצה להוציא בסביבות ה-150 או קצת יותר ובגלל שבדרך כלל אין לי סכומים כאלו, אני רוצה לוודע שאני מוציא אותו על משהו טוב! שיחזיק לפחות כמו הקודמות אם לא יותר ! ואני מיתלבט בין AXO ל-FOX ואני יודע שראיתי כפפות מלאות של ספשלייד אם אצבעות שניצמדות והיה ממש נוח ! והשאלה השניה שלי אם אני יקנה כפפות מלאות זה לא יהיה חם בקיץ ? או שישנם דגמים שיותר מאווררים גם לקיץ ? בקיצור אני צריך המלצות לכל כפפה בסביבות ה150 פחות או יותר תתאים...

schwinnie

New member
רודי פרוג'קט

כפפה מלאה, נוחה ועמידה במחיר שאתה מחפש. אצל רוני והדס ענר (פרואקטיב) מכפר נטר. ראה רשימת חנויות באתר זה.

eni9ma12

New member
מה לגבי איוורור ?

אני מחפש משהו לעכשיו לקיץ יש כפפות מלאות אבל שלא יהיו חמות בקיץ ?

schwinnie

New member
הן מספיק מאווררות

אבל אין קסמים - כפפות מלאות תהיינה תמיד פחות מאווררות מכפפות 1/2. לעומת זאת יש להן יתרון בהגנה על כל עור ידינו העדין בהתרסקויות. בנוסף, עם כל הרצון לחסוך וגם להתאים את החום והאוורור לעונות השנה הייתי ממליץ לך לעשות מאמץ ולרכוש 2 זוגות - מלא ו-1/2.

schwinnie

New member
יקירי.....

אני עונה לך בפורום ולא במסר אישי כיוון שיש לכך חשיבות מעבר לעניין הקונקרטי עבור כל משתתפי הפורום. אני משתדל לעזור לך ולאחרים ככל יכולתי וכמיטב ידיעותי. צר לי שאינני מנהל בראשי או בקובץ נגיש טבלה ובה כל פרטי הציוד בו אני משתמש (משקלים, מחירים, תאריכי קנייה ומפרטים טכניים). כשאני זוכר פרט רלבנטי אני בד"כ מביא אותו בגוף ההודעה. הפניתי אותך לספק ואתה מוזמן לפנות אליו ולברר את שאר הפרטים, כמו גם להגיע אליו ולהתרשם באופן בלתי אמצעי. נוסף על כך - נדמה לי שכתבתי כי המחיר הוא בתחום שאתה מחפש וזה נראה לי מספיק, מה גם שמחירים נוטים להשתנות על פני חודשים (שערי מט"ח, דגם חדש וכו'). נוסף על הנוסף - תאמין לי שגם אני חס על כל ש"ח, אבל צריכה להיות גם פרופורציה בין מידת הפירוט והמאמץ הנדרש לו לבין סדר הגודל של הסכומים שעל הפרק. בעניננו מדובר על עשרות בודדות של ש"ח לכאן או לשם. אני ממש לא מצפה לתודות מיוחדות אבל גם לתובענות והרצון שיגישו הכל בכפית כסף הישר לבית הבליעה יש גבול !!!! שלך בידידות, יאיר

eni9ma12

New member
אני לא יודע איך לענות לך על זה..../images/Emo12.gif

אם זה משהו מיצתבר או סתם יצא לך לא יודע... אבל בכל מקרה- מה שרשמת על המחיר שיתאים לי, כנראה שפיספסתי את זה...

eni9ma12

New member
החלטתי על כפפות חצי לקיץ ובחורף...

ניראה מה אני יעשה... אני צריך כפפות שאני יוכל למצוא במצמן או רוזן כפפות חצי בסביבות המאה חמישים FOX\AXO\SPECIALIZED או כל חברה אחרת שאני יוכל למצוא במצמן או רוזן אני לא רוצה כפפות מלאות גם אם הן של רודי פרוג'קט... יש לי תאוריה לגבי החורף הקשה הזה והקיץ שיבוא זה קשור לאפקט החממה אבל לא ניכנס לזה פה מי שרוצה אני ישמח לספר על זה במסרים... אני לא רוצה לקנות כפפות מלאות ואז לגלות שהחום איתם פשוט בילתי ניסבל! וחוץ מזה החנות נימצאת במרכז ואני בצפון אני לא יסע יותר משעה בשביל זוג כפפות...

GAINTשי

New member
אם אתם כבר בעיניין....

אז יש לי שאלה...... למה בהרבה כפפות "חצי" הבוהן סגורה?? אם כבר חצי אז עד הסוף....לא?

eni9ma12

New member
מישהו יכול לעזור ?../images/Emo12.gif

למה עושים כפפות חצי אם אגודל מלא ?! זה לא מוזר ? ראיתי זוג אחד כזה אבל לא יותר מזה.. מה ההבדל בין חצי לחצי אם אגודל מלא ?

למעלה