המלצה על החדש של Spice1

Latent

New member
המלצה על החדש של Spice1

לא הייתי פה בשבועות האחרונים, כך שיכול להיות שמישהו כבר כתב על זה. רק רציתי להמליץ על הדיסק Spiceberg Slim, יש לי אותו כבר זמן מה, אבל רק לאחרונה יצא לי לשמוע אותו בשלומותו. הדיסק הוא דיסק ווסט קוסט טיפוסי, עם הפקה בהתאם. הליריקס לא מבריקים, אותו גנגסטה שיט, אבל ההפקה וכל הסאונד ביחד נשמעים ממש טוב. בדיסק סה"כ 13 קטעים, מתוכם כל ה-13 הם שירים, כאשר כל השירים באותה רמה- כולם טובים! (בקטע הזה דרה צריך ללמוד ממנו משהו). שורה תחתונה- דיסק לא מבריק מהאדם שנמצא בסצינה כבר יותר מעשר שנים, ובאמתחתו כבר איזה 10 אלבומים, אבל דיסק שפשוט כיף לשמוע מההתחלה עד הסוף. לא יודע למה הביקורות כל כך קטלו את הדיסק.

multi

New member
שמעתי אותו

והוא !באמת! לא מבריק מה שגרם לי לא לשמוע אותו יותר

Pace

New member
מומלצים הדיסקים הישנים יותר שלו...

אין ספק שעם הזמן Spice 1 התדרדר... לדעתי זהו אחד הראפרים עם הפוטנציאל הכי גדול שיש... יש לו קול מצוין, זרימה נהדרת, סגנון ראפ מגוון - ראפ מהיר/ראפ "מגמגם" (כדאי לשמוע...) ופעם גם הרבה ראגא מאפין. הבעיה היחידה היא בליריקס - התוכן... gangsta rap טיפוסי, שלא כל כך השתכלל במהלך השנים. בכל אופן זהו אחד הראפרים שאני הכי אוהב לשמוע. מומלצים מאוד 3 האלבומים הראשונים: Spice 1 - 1992 187He Wrote - 1993 AmeriKKKa´s Nightmare - 1995

למעלה