המלצה על דיסק!!

TheDUKE

New member
המלצה על דיסק!!

דיסק חם של DREAM THEATER "A CHANGE OF SEASONS" הדיסק מכיל קאברים ללד זפלין, דיפ פרפל, אלטון ג´ון, פינק פלויד, קווין, ג´נסיס ועוד ועוד... דיסק מעולה ועל אף שהם עושים קאבר להרבה להקות ואמנים שונים, הם דחסו הכל בחמישה שירים בלבד!!! כמו שרק דרים טיאטר יכולים לעשות כמובן... מוסיקה איכותית ושירה בטונים גבוהים...מומלץ ביותר!

TheDUKE

New member
האמת לא כל כך חדש...

אני ממליץ גם על הדיסק שבא לפניו.. AWAKE לדעת רבים הדיסק הזה הוא בין הטובים שלהם.

כן מנילה

"איזה ז חזרתי לפני שעה מלשכת גיוס , הייתי שם 10 דקות והלכתי, הכל בשביל למלא את המנילה המסריחה" הדוכס

TheDUKE

New member
מה זה אחי?

לכל השאר ששואלים על מה אנחנו מדברים אז ... מנילה!

rainbowgirl

New member
אני לא אוהבת את הלהקה הזאת-איך היא

יכולה לעשות קאברים ללהקות כל כך טובות? לדעתי הם גרועים.

TheDUKE

New member
עוד מידע על דרים...

כל נגן בלהקה הוא ד"ר למוסיקה בפני עצמו, מה שמתקבל זה ארומת מקצבים בתיקתוק מתקתק של שעון שוויצרי משובח... המוסיקה זה כבר עניין של טעם... הם להקת רוק שמתבססים המון על כל אחד בנפרד ומוציאים את המקסימום מכל כלי (חוץ מהבס שמשום מה מנמיכים אותו בכל שיר ואין לי שמץ למה), את צריכה לראות הופעה חיה ותביני מה זה דרים טיאטר. אם תרצי אני ממליץ על הופעה בדי וי די של "מטרופוליס" משהו מדהים !! ובענין "הם גרועים" זה עניין של טעם... לפי ההגדרה הם מעולים, הם למדו במכללות למוסיקה ולכל אחד יש תואר למוסיקה וכו´...

pinky_unna

New member
דווקא שמעתי עליהם דברים טובים

לפי מה שהבנתי הם משלבים בין פרוגרסיב (שאני מאוד אוהב) למטאל (שאני מאוד לא אוהב) אולי זה יוצא מעניין... אלעד

TheDUKE

New member
ממש ממש לא מטאל

השילוב הוא יותר בין רוק למוסיקה קלאסית מעובדת. אני בעיקר אהבתי את הדו - שיח בין פטרוצ´י לרודיס (הגיטריסט והקלידן בהתאמה), הם משלבים דואטים בין הקלידים לגיטרה, במעברים חדים ומהירים.. זה פשוט מקסים ונשמע טוב לאוזן!

קיר קמט

New member
הם מצויינים.

לוקח זמן להבין אותם. לקח לי זמן לאהוב את "Scenes From A Memory" אבל עכשיו זה מתנגן לי בראש קונסטנטלי. היכולת הביצועית שלהם מדהימה , בלי שום ספק , ולמרות שלפעמים השירים שלהם לא ממש קליטים , הם מדהימים.

TheDUKE

New member
ומה עם מטרופוליס???

ראיתי הופעה בדי וי די של מטרופוליס.. ההופעה זה כמו סרט... פשוט מדהים!!! הכי פסיכי שיש... למי שראה ולא הבין או שמע את הדיסק ולא הבין... אז מדובר באדם שחולם על מישהי שנפטרה לפני כ80 שנה בערך, וכל הסיפור הוא השירים שבדיסק, ויש הפתעה בסוף כי הוא יושב אצל מהפנט שעוזר לו להיזכר בחלומות ובאישה שהוא חולם עליה... האישה נרצחה בעבר אבל יש הפתעה על הרוצח... (אני לא אגלה כדי שתבינו לבד)

TheDUKE

New member
"turn it on again"

משנות ה80 של ג´נסיס. השיר הוא כחלק משיר גדול שנקרא "the big medley" באורך של עשר וחצי דקות. למי שמכיר את דרים, בקאברים שלהם הם מכניסים המון שירים בשיר אחד ומשנים מקצבים באומן דרמטי ומדהים כאחד... אני בתור נגן גיטרה נפעם מחדש בכל פעם.

pinky_unna

New member
שנות השמונים סתם דרעק

גבריאל עזב וג´נסיס התחילו להתמסחר
יום טוף - אלעד

TheDUKE

New member
גם המוסיקה לא משהו מלבד...

"i can´t dance" שלדעתי זה שיר מדליק ביותר עם מגוון של רוק - לוז מתקדם

למעלה