הדרישות ללקוחות זרים הן אותן דרישות בכל הבנקים
כי אלה דרישות מעוגנות בחוק. וולס פרגו לא יעשו שום הנחות.
הפרוצדורה פשוטה: באים לסניף עם שתי תעודות מזהות (דרכון + עוד תעודה, בד"כ כרטיס אשראי על שמך זה מספיק), ופותחים חשבון. זה לוקח בערך 10 דקות.
אין שום מגבלה על העברת כספים, אבל יכול להיות שתצטרך למלא דו"חות לרשויות המס/הלבנת הון גם בארץ וגם בחו"ל כדי להראות שההעברות האלה הן בין החשבונות בבעלותך. בארץ מדובר בטופס 114, והבנק שלי (מזרחי) דרש ממני למלא אותו פעם (למרות שמדובר בהעברה בין חשבונות על שמי). יש טופס דומה גם בארה"ב. סתם ביורוקרטיה.
עלויות - עמלה לקבלת העברה בנקאית בארה"ב היא בסד"ג 10-20 דולר, ולשליחה היא בסד"ג 30-50 דולר, תלוי בבנק. עמלות בישראל תבדוק לבד בבנק שלך, לא מכיר.
כשאתה פותח חשבון - תשאל אותם איך הם רוצים לקבל הוראות להעברה לחו"ל, יש בנקים שמתעקשים שבהעברה ראשונה לכל נמען תבוא לשם באופן אישי.