המלצה על בנק ב-FLORIDA

dior3

New member
המלצה על בנק ב-FLORIDA

הי,

אשמח על המלצה על בנק במיאמי-FLORIDA. כמובן עמלות נמוכות ושירות יעיל.

תודה.

בנק

אני עובד עם צ'ייס בנק ומאוד מרוצה. צ'יס הוא אחד הבנקים הגדולים בארה"ב

ואני חייב לציין שאני מופתע מהעמלות הנמוכות שלהם.

ofird37

New member
מה הפרוצדורה לפתיחת חשבון בארה"ב ?

לגבי פתיחת חשבון בארה"ב -
אני אהיה בארה"ב בתקופה הקרובה ומתכוון לפתוח חשבון שם לטובת ניהול שני נכסים שברשותי.
כפי הנראה אני אעשה את זה ב wells fargo (ממה שהצלחתי לברר הדרישות שם ללקוח שהוא לא אזרח ארה"ב יותר נוחות).
שאלתי - איזה מסמכים או אישורים אני אמור להביא איתי על מנת שיאפשרו לי לפתוח חשבון שם ?
האם תהיה לי אפשרות להעביר כסף בצורה חופשית בין חשבונותי בארץ לחשבון בארה"ב ולהפך ?
על איזה עמלות מדובר בדר"כ ?
תודה

vinney

Well-known member
הדרישות ללקוחות זרים הן אותן דרישות בכל הבנקים

כי אלה דרישות מעוגנות בחוק. וולס פרגו לא יעשו שום הנחות.

הפרוצדורה פשוטה: באים לסניף עם שתי תעודות מזהות (דרכון + עוד תעודה, בד"כ כרטיס אשראי על שמך זה מספיק), ופותחים חשבון. זה לוקח בערך 10 דקות.

אין שום מגבלה על העברת כספים, אבל יכול להיות שתצטרך למלא דו"חות לרשויות המס/הלבנת הון גם בארץ וגם בחו"ל כדי להראות שההעברות האלה הן בין החשבונות בבעלותך. בארץ מדובר בטופס 114, והבנק שלי (מזרחי) דרש ממני למלא אותו פעם (למרות שמדובר בהעברה בין חשבונות על שמי). יש טופס דומה גם בארה"ב. סתם ביורוקרטיה.

עלויות - עמלה לקבלת העברה בנקאית בארה"ב היא בסד"ג 10-20 דולר, ולשליחה היא בסד"ג 30-50 דולר, תלוי בבנק. עמלות בישראל תבדוק לבד בבנק שלך, לא מכיר.

כשאתה פותח חשבון - תשאל אותם איך הם רוצים לקבל הוראות להעברה לחו"ל, יש בנקים שמתעקשים שבהעברה ראשונה לכל נמען תבוא לשם באופן אישי.

dior3

New member
תודה על התשובות ושאלה נוספת

העברת סכום של כ-250 אלף$, לחשבון בנק בארה"ב, אצטרך מסמך כל שהוא שהכסף הוא חוקי ולא שחור?
בבנק בארץ הבאתי את חוזה המכר, גם בארה"ב ידרשו?

תודה.

vinney

Well-known member
לבנק לא איכפת.

מי שיכול לפנות אלייך זה הרשות למניעת הלבנת הון. העברתי סכומים אומנם פחות ממה שציינת, אבל בסדרי גודל דומים - לא שאלו אותי כלום.
&nbsp
בארץ צריך למלא טופס 114 או משהו דומה.

למעלה