המלצה: ניו זילנד.

המלצה: ניו זילנד.

עבר זמן מאז השחזור האחרון שלי לטיול בניו-זילנד, החלטתי לבצע עוד סיור בארץ המדהימה הזאת. במהלך שיטוטי באבסים, פשוט חיפשתי קבצים הקשורים ל-FS2004 במילות החיפוש 'New Zealand'. אני חייב להגיד שהשתנה לא מעט בשנה וחצי - שנתיים האחרונות. רוב רובה של ניו-זילנד מכוסה במספר סינריים פוטוראליסטיים (לתוהים, טקסטורות קרקע מבוססות תמונות לווין אמיתיות ברזולוציה יחסית גבוהה), סינרי מושקע של העיר אוקלנד והשדות הסובבים אותה (כולל הבינ"ל), שריפות יער להגברת העניין, זיקוקים בערב יום העצמאות הניוזילנדי, בקיצור - מדהים. עוד לא בדקתי את כל הסינריים, מלבד זה של אוקלנד, שנראה יפה מאוד ועונה על הציפיות ומעבר, כולל עצמים סטטיים רבים המגדילים את החוויה. פריימים מצויינים. אני רק מפנה את תשומת לבכם לארץ היפהפיה הזו, עם משאבי סימולציה שנראים כל-כך מבטיחים. נראה שווה. במציאות, זו ללא ספק הארץ היפה ביותר שהייתי בה, פשוט כל סנטימטר מעוקב שלה נראה כגלויה. לטייסי האונליין שבינינו, הפקחים בסידני והסביבה אדיבים וסבלניים ביותר ע"פ התרשמותי, סידני שדה גדול ועמוס, עם הרגשת תנועה ופיקוח בהתאם, אך עדיין יש לך את כל הזמן שבעולם, פקחים סבלניים, ללא הלחץ שניתן למצוא בשדות דוגמאת JFK. הטיסה שבין סידני לניו-זילנד נעשית ע"פ כללים אוקיניים זהים לכללים הצפון אטלנטיים מבחינת אופי הפיקוח, הקשר והדיווח. לאחר מרחב CTR מלבורן, נכנסים לרדיו בריסביין, ללא מכ"מ, עם צורך לדיווח נקודות ע"פ זמנים, ועם שמע תנועה בתדירות יחסית גבוהה, בשל השטח המכוסה. טסתי היום בין סידני לאוקלנד, נהניתי מאוד (במלוא מובן המילה) ממגדל סידני, גישה, מלבורן סנטר, בריסביין רדיו, ואת הנחיתה באוקלנד כבר ביצעתי על יוניקום, כאשר חצה אותי באותו הגובה קונטיננטל בדרכו לקרייסטצ'רץ'. בקיצור ולעניין - אזור מאוד מרוחק, אך פשוט חבל לזנוח אותו. יופי של מקום לטוס בו, גם אופליין וגם אונליין. לילה טוב לכולם.

almogi

New member
סיימתי סיבוב שם לפני חודש

בסגרת הקפת העולם שאני עושה (שמבוססת באופן רופה על פרויקט HRW). אכן ארץ מדהימה ורב גונית עם נוף מטריף (הרים גבוהים באי הדרומי ומישורים בצפוני). יש שם גם כמה שדות תעופה מאתגרים במיוחד.מי שרוצה רשימת סינרים של ניו זילנד (כולל mesh, landclass והרבה שדות תעופה, וגולת הכותרת - המון photoreal scenery מדהים - מוזמן לבדוק כאן: http://walhalla.mine.nu/fs2004/newzealand.php

igalep132

New member
צודק 100%, מדינה מדהימה

אומנם לא קשור לסימולטור, אך עדיין שווה צפיה מצגת מהטיול שעשיתי בNZ

למעלה