המלצה מאתמול....

rustynail

New member
המלצה מאתמול....

זוגתי שתחייה איננה מחבבת את טעמו של האלכוהול ולכן היא מנסה מיני דברים ניסיון מוצלח מאמש מלון בול מקומי 3/4 וודקה 1/2 פיזנג 1/2 טריפל סק תפוזים עד הסוף כוס היי בול/טוליפ עם קרח לדבריה טעם של קרטיב מלון לטעמי בשביל קרטיב לא משלמים 30 שקל...:) long live the holy scotch

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיק :) 30 שקל בשביל ארטיק :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע טוב אגב... אתה הכנת? או שתיתם בחוץ?

rustynail

New member
שתינו בחוץ ...גיליתי זוועות בפאב..

החביב עליי הברמנים משתמשים בידיהם לשים קרח במשקאות...מעשנים בלי לשטוף ידיים ג´יפה של דבר אומנם אלכוהול מחטא אבל טעמי הלוואי הנילווים למי שחשקה נפשו בקוקטייל פשוט ג´יפה או סתם למי שציפה להגיינה

MEIMIS

New member
../images/Emo45.gif

זה לא בסדר כל הברמנים האלה... ולחשוב שעליי צעקו בקורס כי בלי כוונה שהחזקתי את הכוס החזקתי אותה מהפנים שלה ולא מהחוץ... כאילו אצבע ואמה בתוך הכוס אגודל מחוץ לכוס

MidNight Flame

New member
נשמע מצויין וזה הזמן לבכות ש...

אין לי פיזנג בבית

ואם כבר המלצות....

פאב בתל אביב שהכרתי אתמול, לא זוכר את השם -- פינת רחוב מנדלי והירקון (ליד ה White Hall). פאב אירי -- אני אישית אוטומטית מחבב כל מקום שיודעים להגיש בו גינס כמו שצריך, בטח ובטח כשאני רואה שיש 3 ברזים של גינס, ולידם קילקני, ושעוד מביאים לי את הכוס עם תלתן מצויר על הקצף הסמיך
תענוג. יופי של מקום. ממליץ בחום לכל חובב גינס/וויסקי אירי או סתם פאבים לא פלצניים.

למעלה