המלצה לsoftshell?

The new me9

New member
המלצה לsoftshell?

מה ההבדל בין Ascender ל Ascender 2 של קולומביה?
יש אתר מומלץ ומקורי להזמין sofshell לארה״ב? במחיר תחרותי?

The new me9

New member
תכנון מסלול בפרו

אני טס ב4/9 - 6/10 לפרו

רוצה לבקר במקומות הבאים:
איקיטוס
קוסקו - עמק קדוש, מאצ׳ו פיצ׳ו
אריקפה
הווארז (לגונה 69, קרחון מתנפץ, סנטה קרוז)

לא חובה:
איקה, גלאפקוס לעניים.

לא טרקתי בעבר.

איך הייתם ממליצים לסדר את הביקור במקומות-
מבחינת מזג אויר, התאקלמות לגובה, עונה מסוימת?

אם אני רוצה להמזין טיסה ממקום למקום - דרך איזה אתר ממליצים?
בין איזה מקומות ממליצים לטוס ולא אוטובוס?

BigBadWolf

Member
אין לי תשובות להכל, אבל חלק לפחות

באריקפה לא הייתי, אבל כמה אנשים אמרו לי שקניון קולקה זה די מיותר אז אני ממליץ לחקור קצת ולראות אם אתה באמת רוצה ללכת או שלא.
בכל אופן, באמצע שם בין אריקפה לבין קוסקו יש מקום בשם פונו ושם יש סיור קצר של האיים הצפים. מאוד תיירותי, אבל חמוד ביותר לטעמי. למעשה עשיתי את הסיור בין אוטובוסים (קניתי מראש חבילה של אוטובוס מבוליביה, עצירה באי השמש, סיור בפונו, אוטובוס לקוסקו כך שהכל היה מתוזמן)

אני ממליץ על אוטובוסי לילה ולא טיסות. זה גם יותר זול וגם מאוד מאוד נח. חסך לי הרבה זמן בלו"ז. עולים על האוטובוס בערב, לפעמים גם מקבלים ארוחה וקמים בבוקר ביעד החדש. בתשלום לא גדול מידי ניתן לקבל כיסא שנשכב עד הסוף אחורה.

המקום היחיד שהזמנתי אליו טיסה פנימית (בתוך היבשת) היה לג'ונגל בבוליביה ובאמת שזו היתה טיסה מפחידה. אני לא יודע מה דרכי ההגעה לאיקיטוס כי לא הייתי שם. את הטיסה הזמנתי במקום מההוסטל שהייתי בו (היה שם משרד נסיעות). את הטיסה לגלפגוס גם הזמנתי במקום בשדה התעופה (אם כי שם ידעתי מראש שאני עלול לא לעלות באותו יום).

נ.ב.
אל תשכח להכניס בתכנון ימי בטחון
אל תשכח להסתכל בגרינגו ובלמטייל, יש שם הרבה עצות טובות

natyh

New member
ממליץ לשרשר !

העלית שמונים פעם את אותו הנושא ,בכינויים שונים .
קיבלת תשובות והעלית את הנושא שוב .
אז ההמלצה לשרשר!

jeshu

New member
חפש בפורום אחורה בנושא
הזמנת ציוד מארה"ב. כבר היו מעט דיונים והיו בהם קישורים.
כמו כן, אני בספק אם מישהו ידע את ההבדל בין מעיל אחד לאחר - זה עניין שולי, תפל ולא הכי מעניין. קנה לך מעיל שמתאים לך כי גם כך מבנה הגוף שלך לאו דווקא זהה לזה של חברי פורום אחרים.

למעלה