המלצה ל-2 ניידים

rimonim2

New member
המלצה ל-2 ניידים

אני ואחי צריכים לקנות לפטופ. אחי התחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני תיכנות. בתכל'ס, שנינו לא יודעים מה אנחנו צריכים חוץ ממחשב חזק. אולי אחי צריך יותר בגלל שגרפיקה ומולטימדיה דורשים תוכנות חזקות יותר מאשר תוכניתן מייקרוסופט. לכן, אם תוכלו לעזור אז בכיף. אז כמו שאמרתי, זכרון פנימי- 2GB דיסק קשיח: מינימום 160 כרטיס מסך- שוב, לאחי משהו חזק יותר (גרפיקה ומולטימדיה) משקל- בסביבות 2.5 ק"ג- לא הרבה יותר מסך- בערך 15" סוללה- יש משהו שמחזיק בסביבות 4 שעות ויותר? מעבד- אין לי מושג. מחיר- כנראה בסביבות 7000 ש"ח לכל מחשב. בנוסף, הלפטופים שנקנה הם כנראה יחליפו את המחשב הנייח שלנו אז צריך שיהיה אפשרות להוריד/לראות ולשמוע סרטים/שירים מקווה שנתתי כמה שיותר אינפורמציה בכדי שתוכלו לעזור.

rimonim2

New member
תוספת לקישור שלמעלה

שנינו צריכים גם צורב דיוידי נראה לי משהו בסביבות 3/4 יציאות USB אולי אפילו מצלמה מובנית-לא חובה ואחד הדברים החשובים- אינטרנט אלחוטי. האם המהירות קשור לכרטיס או שזה קשור לאיפה אני מחובר?

bolodolo

New member
אני חושב שיהיה קשה למצוא

מחשב במשקל 2.5 קילו עם מסך 15...

bar666xp

New member
לגבי האינטרנט...

או יותר נכון רשת אלחוטית... ב99.9% תלוי לאיפה אתה מחובר!!! האינטרנט כיום בארץ אאל"ט גג 5MPS החיבור בין המחשב לנתב בין 11MPS ועד 100MPS+ ברשת אלחוטית. מתחת ל11 אתה כניראה מעוד רחוק מהנתב ו\או המון רעש\הפרעות... הרבה משתמשים באתר\רוחב-הפס... וכו'. מומלץ לשרשר את כל ההודעות יחד ו/או לפחות להכניס קישור בין אחת לשניה {קישור לשירשור הקודם}.

למעלה